Sayfa 46/106 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon
Arama sonucu : 846 madde; 361 - 368 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam yanlış mı hatırlıyorum en son 30 liralarda bir gelip gitmiştin. Ama şişeden ziyade bu o süreçlerde beni bitirmişti. Küçük Emrah gibi dolanıyordum bir dönem bunda. 😊 Neyseki portföyü bu dönemde bu sırtladı şükür diyeyim.
    Pandemi öncesi 4 pd lerde dolandık hep, çok kez yazdim geçmiş kirli sayfalara ilerde yine o pd lerde dolanmak umuduyla.. Hakkında hayırlısı olsun be moza hc. Ytd
    evet 40 gibi çıktım sanırım epey zaman oldu.sabırlı olmak artık pek mantıklı gelmiyor hisseyi bize taşıttırıyorlar 3 ay bekleyen de 3 yıl bekleyen de aynı kazanıyor

Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    evet 40 gibi çıktım sanırım epey zaman oldu.sabırlı olmak artık pek mantıklı gelmiyor hisseyi bize taşıttırıyorlar 3 ay bekleyen de 3 yıl bekleyen de aynı kazanıyor
    Mantıklı gelmiyor ama tasimayincada zamanı bilemiyorsun.
    Örnek tombul kuş ve pegi göz göre göre deli gibi gidiyorken bunun o süreçte gitmeyeceğini bilebilir mıydım? Ya da onların ayrisacagini bilebilir mıydım? Elbette hayır. Bu durumda o süreçte ister istemez taşıyorsun. Şimdiye bakarsam onlar düşerse bununda dusebileceginin garantisi yok. Ayrıca bu bist30 dan çıksın dediydim o zamanlar ama o süreçte cikmazsida fayda etmemişti. 😊
    Ytd

Dün yeni zirvesini bugün egale etti, satım ile 4.36 ya düşmüş dün oran tepenin.. ytd

Karanlıkta tavşanın gözlerine ışık mı tuttular yine. 🐰😂 Ytd

Bir tazeleme daha geldi. 🧿 Ytd

6. TAV Havalimanları ve Fraport'un yeni bir ortak girişim kurmasına ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuruldu

Rekabet Kurumu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

TAV Havalimanları Holding A.Ş ve Fraport AG Frankfurt Airport Services Worldwide'ın (birlikte Antalya Havalimanı'nın yiyecek ve içecek alanları ve gümrüksüz alanlar hariç ticari alanlarının işletimi ve yönetimine özgülenmiş, tam işlevsel olmayan yeni bir ortak girişim kurulmasına ilişkindir

7. Antalya Havalimanı’nda 29 Haziran 2024 Cumartesi günü iç hatta 127, dış hatta 1.019 olmak üzere toplamda 1.146 uçak trafiğine hizmet verildi.

Aynı gün yolcu trafiği iç hatta 20.032, dış hatta 189.508 olmak üzere toplam 209.540 olarak gerçekleşti, 2024 yılının en yüksek yolcu sayısına ulaşıldı.

Paylaşımlar yavaş yavaş artıyor. Teşekkürler. İkinci çeyreği kapadık bu son güzel rekorlu veriyle. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 46/106 İlkİlk ... 3644454647485696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •