Sayfa 46/398 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 361 - 368 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Sasa ya da zamanında böyle deniyordu 100 kat gitti burası borsa momentum trade diye bir olgu var

Alıntı Originally Posted by ersenkirmizi Yazıyı Oku
    Abi inşallah beklediğimize değer, onca zamandır burdayız. İhya etsin hepimizi işte [emoji6]

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
    Zaten miras kalacak bizim lotlar. Ana amaç emeklilikte, gelir seviyemiz düştüğünde kayda değer bir pasif gelir elde etmek.

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Selamlar abi tekrar... Yok henüz değil, bir yerde kesişebiliriz gibi gözüküyor.

İsdemir de sen dediğinden beri yakinen takibimde... Fark baya açıldı.

İyi akşamlar.
    Ben senin yerinde olsam çok vakit kaybetmeden İsdemir'de pozisyon açmayı ciddi ciddi düşünürdüm. İsdemir pozisyonun hareketlenip makas 0,95-0,96'lara indiğinde ise tekrar Ereğli'ye geçersin. İsdemir'de anlamlandıramadığım bir ucuzluk var.

4.  Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Keko geldiyse 1 günde sayfalarca yorum görürüz artik
    yok yok korkmayın..yazmayacağım... burada sektörü benden çok daha iyi tanıyan yatırımcılar var...bunlar yılların ereğli yatırımcısı...ben sadece tribünlerden izlemek istiyorum...bana laf düşerse tabi düşüncelerimi söylerim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Selamlar abi tekrar... Yok henüz değil, bir yerde kesişebiliriz gibi gözüküyor.

İsdemir de sen dediğinden beri yakinen takibimde... Fark baya açıldı.

İyi akşamlar.
    Fedor amca isdemir kademeli olarak almak için fiyat çok uygun.aradaki fark artsada ,azalsada kademeli alınabilir.
    Bende kademeli olarak isdemire geçiş yapıyorum,%40 isdemir oldu,fark arttıkça zarar yazıyorum ama durum tersine dönecek ve karlı olarak ereğliye dönüş yapacağıma inanıyorum.Daha önce 3-4 kez aynı durumu yaşamıştım ama fark bu kadar açılmamıştı.fark artmaya devam ederse isdemire geçiş devam edecek. Tabi bu işin birde temettü yönü var, ereğli 4tl temettüverse ,isdemir 3,5 verir ,lot sayısı fazla olduğu için temettüyü daha fazla almış olacağım.
    Bu arada ikisi arasında trade devam ediyor en az 20krş farka trade ediyorum ,günlük çerez parası çıkıyor.
    Selamlar.

6. Cemal Demirtaş ve bazı yatırım şirketlerinin temsilcileri BIST'te tek hisse var gibi EREGL zamanı değil diye uyarı yapıyorlar canlarım. Nerede yatırım fonunda henüz eregl almamış portföy şirketi varsa iyilik meleğine döndüler. Evet sektörel olarak zamanı değil ama geleceği fiyatlamaya başlamış olabilir.

Günaydın,

Oyak iştirakler fonu izahnamesi onaylandı.

https://twitter.com/cem__24/status/1...06ZyZZrCU0I5Yg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. İstedikleri kadar havlasınlar

** ürür eregl yürür

Sayfa 46/398 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz