Sayfa 46/655 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 361 - 368 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Scurty bu fiyatlama maalesef yarına kalmaz.. Bugün öğleden sonra sanırım 15 gibi kar rakamı YATIRIM FON larına uçtu... Üstüne papaz olayı ile RALLY olduk... Bugün bir ara %8,25 yükseldik....

Yani her gün %8,25 yükselemeyiz... Bence bunun en az %5 i papaz olayı ise %3,25 i de BİLANÇO idi...

Bence bugün fiyatlandık....

Yarına allah kerim...
    Teşekkürler cevap için

SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sn. Scurty KordSA ABD ye 100,000,000 USD lık ticari havacılık için yatırım yapmış. Bu da AKBNK için pozitif.. Sonuçta KordSA nın aktifleri finans işleri de Akbnk üzerinden olacaktır...

Hep derim ben... Akbank'ın Aktifleri Garanti 'den daha iyidir.. Çünkü arkasından 25 adet dev uluslararası şirket ve finansalları var...

Nitekim bugün sanırım Garan/Akbnk paritesi Akbnk lehine değişti....

3. Değerli Dostlar Akbank/Garan paritesi bugün iyi oran verip bir de Garanti Bankasının 1,910 milyar TL lik 2.Ç karı iyi gelince Akbnk larım ile vedalaştım.

FULL Garantiye geçtim..

Akbank'a ileride tekrar gelebilirim...

Kalan dostlara bol kazançlar...

4.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Değerli Dostlar Akbank/Garan paritesi bugün iyi oran verip bir de Garanti Bankasının 1,910 milyar TL lik 2.Ç karı iyi gelince Akbnk larım ile vedalaştım.

FULL Garantiye geçtim..

Akbank'a ileride tekrar gelebilirim...

Kalan dostlara bol kazançlar...
    Sayın selka sizi takdir ediyorum bu işi biliyorsunuz ,ky bu taktikleri bilse iki banka arasındaki pariteye göre alıp satsa ömür boyu getiri elde eder her daim bu kağıtlardanda vaz geçmez

genel para girişi / para çıkışı

6.  Alıntı Originally Posted by ratamon Yazıyı Oku
    Sayın selka sizi takdir ediyorum bu işi biliyorsunuz ,ky bu taktikleri bilse iki banka arasındaki pariteye göre alıp satsa ömür boyu getiri elde eder her daim bu kağıtlardanda vaz geçmez
    Sn.Ratamon teşekkür ederim... Akbank Garanti.. Pek farkları yok... Rasyolar aynı.. Lakin Garan %90 parite olarak daha yukarıda olur... Yeniden yukarı gelirse tekrar Akbank a geçerim..

Kısmet...

Yoksa herhangi bir teknik yada haber akışı için Garanti olmadım...

GARAN biraz geride kaldı; Belki Bilançodan dolayı olabilir mi? diye sordum.. Lakin bilanço iyi gelir tahmini ile geçtim. 18;11 de de bilançosu iyi geldi...

Hayırlısı.. Bol kazançlar...

7. Sizede bol kazançlar sn selka

8. arkadaş bilançolar seans içinde mi geldi de o işleri yaptın...ben bir şey mi kaçırdım

Sayfa 46/655 İlkİlk ... 3644454647485696146546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •