Sayfa 46/412 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 361 - 368 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

1. MUTEAKIP (TOPLAM 2.711.528,28 TL NOMINAL DEGERDEKI PAYIN DEVRI) MAYHOOLA’NIN BOYNER PERAKENDE’DEKI PAY ORANI YAKLASIK %30.68’DEN YAKLASIK %35.37’YE

CIKACAK VE BOYNER HOLDING’IN PAY ORANI ISE YAKLASIK %54.8’DEN %50.1’E

INECEKTIR.

SATIN ALMA’NIN HER IKI ASAMASININ DA TAMAMLANMASIYLA (BOYNER PERAKENDE’DE YONETIM

KONTROLU DEGISIKLIGI MEYDANA GELMEYECEK SEKILDE),

MAYHOOLA’NIN BOYNER PERAKENDE’DEKI PAY ORANI

YAKLASIK %42.68 VE BOYNER HOLDING’IN BOYNER PERAKENDE’DEKI PAY ORANI ISE YAKLASIK %42.80 OLACAKTIR.

katarli fonun boyp deki otlrtakligi yuzde 35 mi yoksa yuzde 42 mi???

Mayhoola, Boyner Holding'den Boyner Perakende'nin %12 payını iki aşamalı olarak alacak

Mayhoola for Investments LLC ve Boyner Holding A.Ş., Boyner Perakende'nin sermayesinin %12'sine tekabül eden toplam 6.924.000 TL nominal değerdeki payın iki aşamalı olarak satın alınmasına ilişkin pay alım ve satım sözleşmesi imzaladı.
    Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
    "Ortaklarımız Boyner Holding A.Ş. ve Mayhoola for Investments LLC'den gelen açıklama metni aşağıda yer almaktadır:
    Mayhoola for Investments LLC ("Mayhoola"), bugün Boyner Holding A.Ş.'den ("Boyner Holding") Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.'nin ("Boyner Perakende") çıkarılmış sermayesinin %12'sine tekabül eden toplam 6.924.000 TL nominal değerdeki payın, pay başına 25 TL değerle (toplam 173.100.000 TL tutara denk gelecek şekilde) iki aşamalı olarak satın alınmasına ("Satın Alma") ilişkin pay alım ve satım sözleşmesi ("Sözleşme") imzalamıştır. İlk aşamanın tamamlanmasını müteakip (toplam 2.711.528,28 TL nominal değerdeki payın devri) Mayhoola'nın Boyner Perakende'deki pay oranı yaklaşık %30.68'den yaklaşık %35.37'ye çıkacak ve Boyner Holding'in pay oranı ise yaklaşık %54.8'den %50.1'e inecektir.
    Satın Alma'nın her iki aşamasının da tamamlanmasıyla (Boyner Perakende'de yönetim kontrolü değişikliği meydana gelmeyecek şekilde), Mayhoola'nın Boyner Perakende'deki pay oranı yaklaşık %42.68 ve Boyner Holding'in Boyner Perakende'deki pay oranı ise yaklaşık %42.80 olacaktır. Mayhoola ile Boyner Holding arasındaki mevcut pay sahipleri sözleşmesi tadil edilerek Mayhoola'nın yönetim kuruluna aday göstereceği üye sayısı birden üçe çıkarılmıştır."

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/592251
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
    cümleten hayırlı cumalar...

dilerim bizim açımızdan kara cuma olmaz...

ama rüyamda gördüm, bize kesinlikle kabaran bişey var...

YTD....

Çok şükür süper piyasa
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

5. İş Yat

Kapanış (TL) : 56.35 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 3251 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 0.07 ?

BOYP TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist: iurganci@isyatirim.com.tr

Mayhoola ile Boyner Holding arasında hisse alım ve satım sözleşmesi imzalandı

Mayhoola ile Boyner Holding arasında, Boyner Perakende çıkarılmış sermayesinin %12'sine tekabül eden toplam 6.924.000 TL nominal değerdeki payın, pay başına 25 TL değerle (toplam 173.100.000 TL tutara denk gelecek şekilde) iki aşamalı olarak satın alınmasına ("Satın Alma") ilişkin pay alım ve satım sözleşmesi ("Sözleşme") imzalandı. İlk aşamanın tamamlanmasını müteakip (toplam 2.711.528,28 TL nominal değerdeki payın devri) Mayhoola'nın Boyner Perakende'deki pay oranı yaklaşık %30.68'den yaklaşık %35.37'ye çıkacak ve Boyner Holding'in pay oranı ise yaklaşık %54.8'den %50.1'e inecektir.

25TL satış fiyatı dünkü kapanış fiyatının %55 altında. Satış fiyatı 300 mn TL 2017 FAVÖK varsayımı ile 12.2x FD/FAVÖK çarpanına denk geliyor.
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

6. Cumamız Hayırlara vesile olsun.

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

7. Gene top çevirmeye başladı satmayin malinizi

SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Satmadık....

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Sayfa 46/412 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •