Sayfa 460/690 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. 73'ten satmamışız 50'ye mi satacağız? Beraberliğimiz daha devam edecek demek ki. Ama bence Mahsun oraya sadece red oyu vermek için gitmedi. Bence birşeyler yapacak ama zamanı kolluyor.

2. Bizede öyle geldi mahzum bey el atar diye izlenim oluştu bizlerde. burayida takip ediyor konusulanlardan bahsetti

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ramle53 Yazıyı Oku
    Bizede öyle geldi mahzum bey el atar diye izlenim oluştu bizlerde. burayida takip ediyor konusulanlardan bahsetti

Yediği küfürlerden aldığı hazdan da bahsetti mi ,cenk için söylüyorum?Mahsun için ise bir şey diyemem...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Yediği küfürlerden aldığı hazdan da bahsetti mi ????
    Yok abi 😀 mahzum bey dedi sizin için pek iyi yazmiyorlar forumlarda diye bakmiyormis buralara..

Alıntı Originally Posted by ramle53 Yazıyı Oku
    Yok abi 😀 mahzum bey dedi sizin için pek iyi yazmiyorlar forumlarda diye bakmiyormis buralara..

Bence de bakmasın, iyi yazılmadığı için....zamanında bize bir umut ışığı olmuştu...Onca kişinin hayır duasını alacaktı....O şansını kaybetti.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Bu duruma göre s..... biz tutmuş olduk galiba. Şu arsa işi ne ayak acaba. Yapacaklarsa ne zaman yapacaklar?

7. hissedar listesini gören var mı ? arsa olayı ne zaman ortaya çıkar ?

şirketi düzlüğe çıkarmak için çalışacaklarını ve ellerinin dolu olduğunu anlamış olduk.

bakalım bilanço artıya geçecek mi ?

8. Küçük yatırımlar toplanıp dava açıp kayyum atanmasını talep etse, sonra zararları tazmin adı altında arsa kar payı bulunan fon ve arsaları sattırp iyice tabela şirketi haline getirtebilirmiyiz

Sayfa 460/690 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •