Sayfa 460/650 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 5194 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Bu konuda bı kac yol gosterdım ve hepsi ciddi prim yaptı isim telafuz etmeyecegım takıp edıpde alan cok oldu. İnsanlar Allah razı olsun dese kafi. konya dıkkatımı cok cekıyor cok kıvranıuyor ama bakalım takıbımde , her hafta bi şirket bedelli acıklıyor . Çoğu şirket bu corona muhabbetine fınansallarında ciddi zarar yazıyor. bende alıp takıp edecegınız sırketler gıda ve savunma sanayı olmalı. corona vursa bu iki sektore pek bişey olmaz m bide mbileşim! gıdalar prim yapıyor
    Doğru yönetilen kar marjı yüksek yatırım kapasitesini arttırmış şirketler üzerine yogunlasılmalı dıye düşünüyorum
    _
    -
    _
    Diyelim ki aşı bulundu ve denemelerı başarılı ABD seçimlerii öncesi piyasaya dağıtıldı!(kasım ekım ayında) hangi hissselere girmeliyiz? yada dünya ekonomisi nasıl bir yol izleyecek?
    -Sektörel olarak bütün sektörleri arastırın. Bütün sektörlerın en ıyı sırketlerıne bakın ama bu virüs bittiginde aşı kesin olarak bulundugunda ilk gidecek sirketler borcsuz sirketler, TURİZM SİRKETLERİ HAVAYOLLARI SANAYİİ ŞİRKETLERİ olacak gıda sirketlerinden insanlar kacacak!
    günedemi iyi takip etmek lazım hafta sonu bol bol ders calısın SEKTOREL BAZDA EN İYİ SİRKETLERİ BULUN GRAFİK OKUYAMAYABİLİRSİNİZ LAKİN FİNANSAL OKUR YAZAR OLMAYA CALISIN! NOTLAR ALIN FINANSAL RAPORLARI OKUYUNN
    YAZININ SONUNDA SUNUDA SOYLEYEYIM. KENTTE HİKAYE BİTMEDİ :D BİRLEŞMELER SONRASI BIRAZ SOGUMAYA CEKILEBILIR LAKİN 2021 YILI ÇOK AMA ÇOK GÜZEL GEÇECEGİNE EMİNİM( SON CUMLEYİ OKUYUP HİSSEYE ATTLAYANA APTAL DERİM) HADİ KALIN SAGLICAKLA...

Harika çerçeve çizdiniz.Eyvallah.Gıda da bir tanesinde kalıyorum.Çok benziyor ama Kent gibi spekleri yok ve toplu değil.Ama oturan boğa büyük ağır sermayeli şirketleri tervih etmem.Adamı verem ederler.
    Bir bedelli artıran gıda firmasına da girdim ama 30.06.2020 bilançosu ve faaliyet raporu facia gibi geldi bana.%2000 bedelli olsaydı da yönetim ve strateji sorunu vardı çıktım bugün.

Yatırım yapan veya yapacak şirketlerden Sasa ve Polho derinden ilerliyor gibi geldi bana.Oto sektörüne ara mamül üreten de var.Savunma sektörü ve sağlık önemli.Karton daha çok kente benziyor sanki. lMali analizden az çok anlarım.Kısa bakışım şunlar; bilançoda Kasada para varmı, varsa borca oranı, kısa vadeli borç (kime bankayamı tedarikçilere mi veya ilişkili tarafa mı, devlete mi gibi detaylı) ile nakit benzeri hazır parası ne kadar, sermayesi düşük mü vb. verilere bakıp satışlardan yönetim ve pazarlama giderleri ısraflı mı incelerim.Gibi gibi... Biraz da şans işi galiba...çünkü çok düşük maliyetle alış yaparsanız kar hemen olur.Ünlü yatırımcı Buffet Japonyada perakende sektöründen hisse almış.
    Çok uzun yazdım İyi akşamlar.YTD.

Alıntı Originally Posted by Berata Yazıyı Oku
    Karton konya bfren ve Egeen yıllardır takip listemde bit aralar bryat ta vardı ama en üzüldüğüm şartlar gereği 1500-1700 lot elimde bulunan ege kızım 😞40-50 rakamlardan beri takipteyim ama hiçbiri elimde değil son aldığım 75 lot bfren 315 ten bıraktık 925 ten dönen kenti yerine %15 fazlası ile koydum ama 315 sattım bfren 1 gün sonra harekete başladı

Üff ki üff.Çok güzel keşfetmişsiniz ama satışı frenlemek lazımmış.Tam satış yaparken bu hisseleri hatırlayın olur biter. Neyse ki Kentte sabırlı olmuşsunuz.Daha çok kazançlar elde edersiniz inşallah.

3. Sayın Mgsus çok sağoluz Ege endüstri için üzgün olsamda beğendiğim bir şirket aynı şekilde yıllardan sonra kent te şirket olarak gelecek vaad ediyor benim için total 1100 1200 k lot sayısı birşey değil zamanı gelince tekrar güzel rakamlara çıkmasını bekliyorum
    Egeen karton konya rakamlar önemsiz hepsinin arkasına taklırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Mgus Yazıyı Oku
    Harika çerçeve çizdiniz.Eyvallah.Gıda da bir tanesinde kalıyorum.Çok benziyor ama Kent gibi spekleri yok ve toplu değil.Ama oturan boğa büyük ağır sermayeli şirketleri tervih etmem.Adamı verem ederler.
    Bir bedelli artıran gıda firmasına da girdim ama 30.06.2020 bilançosu ve faaliyet raporu facia gibi geldi bana.%2000 bedelli olsaydı da yönetim ve strateji sorunu vardı çıktım bugün.

Yatırım yapan veya yapacak şirketlerden Sasa ve Polho derinden ilerliyor gibi geldi bana.Oto sektörüne ara mamül üreten de var.Savunma sektörü ve sağlık önemli.Karton daha çok kente benziyor sanki. lMali analizden az çok anlarım.Kısa bakışım şunlar; bilançoda Kasada para varmı, varsa borca oranı, kısa vadeli borç (kime bankayamı tedarikçilere mi veya ilişkili tarafa mı, devlete mi gibi detaylı) ile nakit benzeri hazır parası ne kadar, sermayesi düşük mü vb. verilere bakıp satışlardan yönetim ve pazarlama giderleri ısraflı mı incelerim.Gibi gibi... Biraz da şans işi galiba...çünkü çok düşük maliyetle alış yaparsanız kar hemen olur.Ünlü yatırımcı Buffet Japonyada perakende sektöründen hisse almış.
    Çok uzun yazdım İyi akşamlar.YTD.
    Karton patronuda kentın patronu gıbı yıllarca mılletı oyaladı karton yatırım yaptıgında bıle bedelllı yapmadı. kasada bok gibi para var lakın adam en iyi para kasada kı para dıyor.
    polho arazılerı harıka sabıha gokcen yanındakı arazı dap yapı ıle protokol ımzalamıs ama 5 yıldır cıivi çakılmamış + lıman efsane kar yazıyor
    sasa zaten aldı basını gıttı yenı sasalar bulmak lazım
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

5. Ben alamadım,erken kalktı

Gelseydi nasıl alınırdı görürdün

Kısmet,başka bahara kaldı.

6. 8 Eylül 2020 tarihinde burada paylaştığım grafik çalışmam ve yorumu hatalıdır. Bu nedenle aşağıdaki şekilde düzelttim arkadaşlar.
    Yatırım önerisi değildir ve burada yazdıklarıma göre bir karar vermeyin.
    Grafik hatalıdır çünkü Elliot Teorisinin "3. dalga hiçbir zaman 1. dalganın bitiş fiyatının altında kalamaz." kuralına ters düşmüştür. Bu nedenle aşağıdaki şekilde yenilenmelidir:
    (Sayın snowy12331233 adlı kişiye yorumuyla uyardığı için çok teşekkür ederim.)
    26 Haziran 2020- 1. Dalga başlangıç (65,65)
    28 Temmuz 2020- 1. dalga bitiş (353,41)
    7 Ağustos 2020-2. dalga bitiş(187,83)
    1 Eylül 2020- 3. dalga bitiş (mevcut grafikte 5 yazan yer) (566,00)
    10 Eylül 2020- 4. dalga bitiş (3. dalgadaki uzatma nedeniyle 4. dalga, 1. dalganın bölgesine giremez.) (373,90)

TEORİYE GÖRE:
    A. 5. dalga minimum 491'e kadar yükselmelidir.
    B. 5. dalga bitiş seviyeleri ve günlük %10 artışa göre tarihleri aşağıdakilerden biri olabilir:
    a. 551,74 (3 gün) 16 Eylül 2020 / Rüçhan pazarı kapanışı
    b. 661,66 (5 gün) 18 Eylül 2020 / Cuma, son iş günü
    c. 839,5 (8 gün) 23 Eylül 2020 / Sermaye artırımı bitiş

YORUM: 3. dalgadaki uzatma nedeniyle 1. ve 5. dalgalar eşit olmalıdır. Bu nedenle 661,66 değeri, 5. dalga bitiş seviyesi olarak görülmektedir.
    Yatırım önerisi değildir ve burada yazdıklarıma göre bir karar vermeyin.

https://www.tradingview.com/x/6P35PyvS/
    Son düzenleme : forbidden; 14-09-2020 saat: 02:14.
    Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını almış.

7. Bu filmi çok merak ediyorum

Dalgalar nasıl ve kimlerle ne gibi sahne alacak

Ekonomi realite ve çözüm nasıl bütünleşecek ve sonlanacak (mı)

Rüzgar Fırtına yapmur sel Mehtap dolunay güneş

Yoksa aniden anlamadan

the end

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by cevahirr Yazıyı Oku
    Bu filmi çok merak ediyorum

Dalgalar nasıl ve kimlerle ne gibi sahne alacak

Ekonomi realite ve çözüm nasıl bütünleşecek ve sonlanacak (mı)

Rüzgar Fırtına yapmur sel Mehtap dolunay güneş

Yoksa aniden anlamadan

the end

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Filmin sonunda hep beaber papaz her zaman pilav yemez diyeceğiz...
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Sayfa 460/650 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •