Sayfa 460/948 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Abi şu ev hanımlarını gaza getirmek lazım mutfak değişimi için
    Haklısın insanları özendirmek lazım , bilmem hatırlarmısın, türkcel' in ihalesine rahmetli sabancı girmemişti
    Girmediğini biliyorumda niye girmediğini bilmiyorum abi
    Sabancı çok dizini dövmüştü bu işe niye girmedim diye , sebebide o yatırdığım parayı nasıl çıkaracığım endişesiydi
    Sonra ne olduğunu biliyorsun ,CEP telefonunu önce patronlar , sonra genel müdürler, sonra aile reisleri , sonra ailenin büyük çocuğu, sonra tüm aile bireyleri , sonrada her yıl model değişimine kadar geldik, türkiyenin nüfusunun yarısı cep telefonu sahibi şimdi
    Abi pireyi deve yapmakta üstüne yok hani
    Hiçte değil büyük sıçramalar olmayan bir şeyi bulup üretip , sonra da onu hayatın vazgeçilmezi yapmaktan geçiyor
    Ne alaka abi
    Şu alaka SILVER yönetimi atağa geçmeli oturup insanların mutfak değişimine karar vermesini beklemeyip bunu özendirmesi lazım
    E çalışıyorlar işte adamlar daha ne yapsınlar
    Ben çalışmıyorlar demiyorumki , bolca reklam versinler , daha çok hanımların izlediği programlara
    Abi sen para harcayalım diyorsun , reklamlar dünya para
    Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemelidir , reklam can suyudur , ben SN. İZCİ' yi SİLVER yönetimine danışman olarak öneriyorum
    vereceği kararlar kabulümdür....YTD
    Diyalogun devamı :

Aşırı bilinçli yatırımcı (A1) : - Ah aah önem vermediler mi sanki hemşerim. Hatta en son tv lerde 2012 yılında Haldun Dormen oynadı hem de çok güzel reklamdı.

Silverline nı yeni tanıyan vatandaş (A2) : - E noldu abi kağıda faydası olmadı mı?

A1 : Çoook faydası oldu.
    A2 : Kağıt iyi yürüdü o zaman.
    A1 : Heee bize çok iyi yürüdü. 5 yılda belini ancak doğrulttu.
    A2 : Ciddi olamazsın.
    A1 : Ciddiyim. Bu kağıdın ne zaman genel müdürü patronu sahibi konuşsa önce prim yapar. Sonra kağıt tepetaklak olur.
    A2 : O zaman dikkatli olmalı.
    A1 : Dikkat etmek lazım.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, buradan yönetime iletmek istediğiniz bir mesajınız var mı?
    CEVAP:
    -Pazarlama ile mutlaka birleşmeliyiz. Kurumsallaşma ve iyi bir yönetim anlayışı için bunu mutlaka yapmamız gerekiyor.
    SORU:
    -Hemen birleşme çalışmalarına başlanırsa, ilk iş olarak nereden başlamalıyız?
    CEVAP:
    -Öncelikle, hisse geri alım proğramı yapmalıyız, ardından birleşme gelmeli, sonrasında mağazalaşma atağına girmeli, reklam gerekiyor, kar payı dağıtımında ise acele edilmemeli.
    SORU:
    -Birleşme yapmak istemiyoruz diyelim, o zaman ne yapmamızı önerirsiniz?
    CEVAP:
    -Öncelikle, yine hisse geri alım proğramı yapmalıyız, ardından diğerinden farklı olarak, Gayrimenkulleri yeniden değerlemeye tabi tutmalı, sonrasında mağazalaşma atağına girmeli, reklam gerekiyor, kar payı dağıtımında ise yine acele edilmemeli.
    SORU:
    -Kar dağıtımında niye acele etmemeliyiz abi?
    CEVAP:
    -Bu konu şimdi düşüneceğimiz bir şey değil, önemli, fakat son tahlilde gündeme gelmeli.
    SORU:
    -Teşekkür ederiz abi.
    CEVAP:
    -Tamam, tamam, hadi bakalım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Diyalogun devamı :

Aşırı bilinçli yatırımcı (A1) : - Ah aah önem vermediler mi sanki hemşerim. Hatta en son tv lerde 2012 yılında Haldun Dormen oynadı hem de çok güzel reklamdı.

Silverline nı yeni tanıyan vatandaş (A2) : - E noldu abi kağıda faydası olmadı mı?

A1 : Çoook faydası oldu.
    A2 : Kağıt iyi yürüdü o zaman.
    A1 : Heee bize çok iyi yürüdü. 5 yılda belini ancak doğrulttu.
    A2 : Ciddi olamazsın.
    A1 : Ciddiyim. Bu kağıdın ne zaman genel müdürü patronu sahibi konuşsa önce prim yapar. Sonra kağıt tepetaklak olur.
    A2 : O zaman dikkatli olmalı.
    A1 : Dikkat etmek lazım.

Geçmişi unut ortak , eski çamlar kürek , kızlar gelin olup anne oldular , hisse küllerinden doğuyor ....

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Geçmişi unut ortak , eski çamlar kürek , kızlar gelin , olup anne oldular , hisse küllerinden doğuyor ....
    Unuttuk ki burdayız hala ortak. Doğacak ta inşallah yeniden. Eski yıllarda yukarı hareketlerde kademe lerde 100 150 bin lot mal olurdu. Şimdi lot miktarı artmasına rağmen 30 50 bin arasi neredeyse. Buradan bile anlaşılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Unuttuk ki burdayız hala ortak. Doğacak ta inşallah yeniden. Eski yıllarda yukarı hareketlerde kademe lerde 100 150 bin lot mal olurdu. Şimdi lot miktarı artmasına rağmen 30 50 bin arasi neredeyse. Buradan bile anlaşılıyor.

Siz eski ortakların bilgilerine ihtiyacımız var , Kemosobe , knox, axsaray , inhibitor , sekiz , roark bide (silverline eski olmalı nicki bile silvr) biraz eskide canınınız yanmış olsa bile , e birazda erken davranmış vakitsiz girmişsiniz gibi bir kanaatim var

6.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Siz eski ortakların bilgilerine ihtiyacımız var , Kemosobe , knox, axsaray , inhibitor , sekiz , roark bide (silverline eski olmalı nicki bile silvr) biraz eskide canınınız yanmış olsa bile , e birazda erken davranmış vakitsiz girmişsiniz gibi bir kanaatim var
    Sn.kitapci silverline dan canımızın yandığı doğrudur. Amma o hesapları kapattık kendi adıma. Yeni vizyon yeni maliyet illaki sıfır maliyetli evladıyelik. Bu saatten sonra korku yok onlar düşünsün.

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Ne güzel özetlemişsin sn.roark Tebrikler.

Sayfa 460/948 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •