Sayfa 460/932 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku

Günlük TL trend duruşu
    Endeks yükselen üçgen hedefine hızlı bir şekilde hedefe gittikten sonra yukarıda mal dağıtımı sonrası oluşan mavi kanal kırılması ile kanal boyu kadar düzeltmeyi yaptı. Düzeltme kabaca alttan gelen yükselen ana trendinden dönmüş. Burası çok önemli bu yükselen kırılırsa oyun alanında durmak ciddi risk barındırır. Alt mavi kanal civarı oluşumlar mevcut tobovari veya fincan kulp oluşumu gözleniyor. Hacim yeterli değil gibi yüksek hacim olsa bence yeni zirveye gider diyebilirdim lakin öyle görünmüyor. Buna istinaden yeni zirveyi kısa zamanda beklemiyorum. kısa stop 1449 olarak izlenebilir, 1341 yükselen trendi kesin stop.

Günlük-TL indikatör duruşu
    Bu grafikte indikatör görünümü mevcut, kullanmış olduğum indikatörlere göre henüz sat sinyali yok lakin momentumun düşmesi gücün azaldığını gösteriyor. yukarı marjın az olduğunu düşünüyorum. Sistem Nötr durumda yön tayini yok!, 1447 altı kısa stop, ema50 1433 kesin stop, St stop 1411 olarak izlenebilir.

Haftalık TL indikatör duruşu
    Haftalık grafikde sistemin SAT sinyalinin ne kadar doğru kararlar verdiğini görüyoruz. Endeks sisteme göre Sat durumda tepkisel oluşum içinde. Sistem Sat sinyalini kapatmış nötr durumunda.

Günlük-USD trend duruşu
    Obo görüntüsü gerçekleşmiş ve hedefi kısa sürede ulaşmış. Mavi kanallar bunu ifade ediyor. Açık yeşil dip oluşumu tobo görüntüsü var. bu formasyonun çalışması için 176,92 üstüne atmalı, hedefi 196,46. 168,25 kısa stop, 157,7 kesin stop
    Gözden kaçırdığım bir şey yoktur umarım
    Selamlar , saygılar...
    Teşekkürler Canel bey, ellerinize sağlık...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Grafikler için Sağolasın Sevgili Canel.D, Ayrıca açıklama da yapmışsın, bunun için de çok teşekkür ederim...
    Rica ederim abi , elimden geldiğince saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Teşekkürler Canel bey, ellerinize sağlık...
    Rica ederim Tolga bey, elimden geldiğince dilim döndüğünce bir şeyler karaladim.
    Saygılar...

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Rica ederim Tolga bey, elimden geldiğince dilim döndüğünce bir şeyler karaladim.
    Saygılar...

Önceki endeksin düşüşünde tedirginliğinizi paylaşmıştınız ve bir süre sonra sert düştük. O zamanla bu zamanı kıyaslayabilir misiniz? Yine tedirginlik ya da düşüş yönünde kuvvetli düşünceleriniz var mı?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2,5 yıl önce başlığı açarak attığım ilk mesaj...

Benim bile ne anlatmak istediğim konusunda en ufak bir fikrim yok...

Nereden nereye? Şükürler olsun bugünlere...

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    2.5 yıl önce Ülker'in fiyatı = 18.64 çok ilginç...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Zaten son 1 yıllık getirisi çok düşük abi ULKER'in

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Onun fiyat kolonu olduğunu tespit etmek bile bence zor bişey

Sayfa 460/932 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •