Sayfa 460/804 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Onemlı olan sırketın bılanco su istikrarlı kar acıklaması temettu vermesi buyumesı

2018 den beri kutpo daydım sirket 5 TL de islem göruyor kasadaki nakit 7 tl idi patron kardesıyle bile miras yuzunden mahkemelik oldu temettu vermez olmayacak zamanlarda bedelsiz ve hısse alımı yapardı

Sonuc olarak patron yada bir baskası hıssenın fiyatının ucuz oldugu gerekçesiyle hısseyı 5 TL den 50 TL ye goturdu kimse de ne oldugunu anlamadı hala 30 tl de alıcı satıcı var 5 lirada yuzune bakan yoktu

Birde ıskur hıssem var iki tane 7 bin liradan aldım suan 369 bın TL ve zirve olarak ta 570 bın TL yı gordu

Bunları neden yazdığımı anlatayım herseyın bir degerı vardır bunu borsa da kimi zaman dogru fiyatlama olmaz bazen olmayacak hısseler 100 tl uzerı cıkar sızın sinirleriniz yıpranır. bu yerinde durdukca o hısseler yukseldıkce bu hisseyi aldıgınız gune lanet okursunuz.

Borsada para kazanmak istiyorsanız sabırlı olun dogru zamanda dogru yerde beklemesi nı ögrenın. en onemlı de kimsenin aklıyla hısse alıp satmayın
    Sabırla bekleyın Belki 3 ay belki 3 sene
    Bekleyen sabreden her zaman kazanır 22 TL idi arsıv den anılar 🧿🧿

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    kemerlerı baglayın daldan dala atlama zamanı bıttı fragman bıttı. fılm baslıyor. yatırım tavsıyesı degıldır
    Film basladı 30 dk geride kaldı
    Ytd.

3. Boru bu döşedikçe güzelleşiyor güzelleştikçe döşüyor terki joe ya diyorum ki hep glikozlu tulumba tatlısı alma kır gönlünün zincirini baklavanın karaköylü sünden de al cimri geldin cömert git ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Bu dolar direncinin kolay kırlılamayacgını soylemıstım kırılsaydı supriz olurdu. Suan kısa da dolarda canak tamamlandı geri cekılıp kulp calısma si yapabılır. Bekleyip gorecegız nasıl bir yol izleyecek hacımin düsmesı taban olusması gerekir
    Yatırım tavsiyesi degildır
    Dolar da canak katladı ve satıs geldi

5. Efe kuzey kardeşim seni dikkatle takip ediyor Erbos un güvenlik amiri olarak görüyorum ama bazen yorumların hoşa gitmiyor mesela dolar da ki hareketler bu aşamada Erbos a etki edemez
    Erbosan ın derdi gereksiz GAP bırakması çünkü geçen gün yazdım eğer ralliye niyetin var oltada ki misinayı sal gitsin yoksa kapat be kardeşim bu akşam kapanış dan ziyade yarın önemli ekran başından ayrılmayacağız lavabo ya giderken terki joe ya söyleriz arkadan seslenir ytd

6.  Alıntı Originally Posted by DEMLİKEYF Yazıyı Oku
    Efe kuzey kardeşim seni dikkatle takip ediyor Erbos un güvenlik amiri olarak görüyorum ama bazen yorumların hoşa gitmiyor mesela dolar da ki hareketler bu aşamada Erbos a etki edemez
    Erbosan ın derdi gereksiz GAP bırakması çünkü geçen gün yazdım eğer ralliye niyetin var oltada ki misinayı sal gitsin yoksa kapat be kardeşim bu akşam kapanış dan ziyade yarın önemli ekran başından ayrılmayacağız lavabo ya giderken terki joe ya söyleriz arkadan seslenir ytd
    Kardesım Etkisi olmaz olurmu TL nın onemi kalmadı 57 lerde satanlar malsız kaldı. Düşünce alcaklardı. olmadı. ama dolar da etkısı var buralarım asması durumunda TL nın cop oldugu gibi dolar da cop olur.

7. Buralara kadar haber düşmeden gelmesi iyi oldu. Haber akısı ile daha iyi olur
    Ytd.

8. bunlar daha fragman film başlamadı daha

psikolojisi sağlam olan bu kağıtta kalacak

geb boşluklarının da hiç bir hükmü yok artık onu kaçış boşluğu olarak kullandılar

Sayfa 460/804 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •