Sayfa 460/721 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bu arada hedefi dükkanın sahibinden gördüm ekseri dert görmesin mahsulü bol olsun

Sağolsun. Bilmukabele.
    Hangi mesajımla HDFGS ye motive oldunuz bilmem ama...
    Endeksin görüntüsünün bir benzerinin hissede de mevcut olduğunu ekleyeyim.
    2.13 üzerinde kapanışlar yapamazsa, 1.87 ye dek gevşeyebilir gibi görünüyor benim ekranımda.
    Tabii vade, maliyet vb çarpanlarını bilmediğim için...

https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

2. #SISE, KO, Gün+60DK.

İş grubu yavaş yavaş toplayarak Şişe' de belli bir grafik olgunluk oluşmasını sağladı.
    Cuma kapanışı itibari ile tüm ortalamaların üzerinde.
    Önünde Aylık Pivot direnci(5 TL), Geçen Ayın Yükseği 5.10TL,
    Haftalık IM Kijunsen 5.20 ve Yıllık Pivot 5.27 hedef gibi görünüyor.
    4.86 TL üzerinde kalabildiği sürece...

En sağda kapanıştan 1 saat önce "fake"(şimdilik öyle görünüyor en azından) görülebilir.

UPPPSSS!!! SAATLİKTE NU(NEGATİF UYUMSUZLUK) VARMIŞ ATLAMIŞIZ...

3. #AKGRT, KO, Gün.

Bir kez daha tüm ortalamalarının üzerine çıkmış,
    İlk kez Haftalık IM Tenkenasen ve Aylık IM Kıjunsen üzerinde...
    Sağda görülen 60 dk.lık göstergelerde de herşeyin üzerinde.
    5.33 kanal üst bandı anlık değeri. +4/5 Kr gün eğim nedeniyle yarın 5.37-5.38 olacaktır.
    5.42TL Geçen yılın kapanışı... Üzerine atabilirse güçlenebilir.:

4. Akgrt gibi çok sayıda şirket Cuma kapanışı itibari ile 20-500 günlük ve 20-50 Haftalık ortalamalardan oluşan göstergenin üzerine çıkmış fiyat olarak.
    Aralarında Galip şirketleri de dahil, benim nazarımda "çöp"ler de var.

Ben aşağıya bırakayım, herkes yatırım anlayışı, meşrebine göre...

Arada kafamıza yatanların da grafiğini ekleyeylim...:

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Daha önce de belirttiğim gibi... En iyi hangi yöntemi uygulayabiliyorsanız, o sizin için en doğrusudur.
    Yaıtırımcılık hazır giyim herkese uyan bedenlerden çok, terzi işi gibi bana göre...

Bir başlık vardı Haftalık yarışma yapılan...
    Burada organize olabilir miyiz? İşe yarar mı bilmem.
    Belki çeşitli vadelerde kullanılabilecek göstergeleri öne çıkartmamıza yarayabilir.
    Ama sizin gibi portföyün %10 ile yüksek risk/yüksek getiri hedefli yatırım yapanla,
    bütün portföyü min.risk ile yönetmeye çalışanlar arasında adaleti nasıl sağlayacağız?
    Atıyorum herkesin 10.000 TL si olduğunu varsaymak ve stoplar, hedeflerle yarışıp,
    en azından akşam kapanışta karşılaştırmak gerekecek.
    Veya KV/OV/UV kategoriler...

Ben araştırmaya sevk edecek her şeye varım.
    Altın, döviz ve coin portföyüm stabil mesela benim kesinlikle al sat yapmıyorum ve maliyetim çok düşük. KY olarak ne zaman satsam trenin kaçtığını gördüm bu enstrümanlarda o yüzden KY'nin kesinlikle satmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Altcoinler corona piyasaları ilk vurduğunda resmen bedava oldular. UV için umut vaadettiğini düşündüğüm hepsinden ekledim. Eklemeyi de bana göre belli bir strateji ile yaptım ama insanları yanlış yönlendirmemek için detay vermeyeceğim. Nakit olarak %10 tutuyorum bunun da %10u ile günlük al sat yapıyorum. Bazen orta vade yüklü hisse alıyorum ama bu aldığım hisseler kesinlikle BIST 50 oluyor. Spek hisselerine bütün nakti koymuyorum.

İşin sıkıntısı biz burada şunları aldık hafta sonunda bu kadar kar yaptık dersek özellikle misafir KY bunları okuyup yatırım yapıp zarar edebilir mi? Kapalı bir topic olsa da keşke orada yapsak portföy tartışmalarını.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Son düzenleme : esramarka; 19-04-2020 saat: 15:52.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Bu arada EKGYO nasıl hocam? Düşeni güzel yeşil bir mumla kırmış gibi. Yine diplere 1.08lere düşürmezlerse bu sefer yükselen kanalda hareket edebilir gibi?

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

7.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Bu arada EKGYO nasıl hocam? Düşeni güzel yeşil bir mumla kırmış gibi. Yine diplere 1.08lere düşürmezlerse bu sefer yükselen kanalda hareket edebilir gibi?

#EKGYO, KO, Gün+240DK.

"Ekgyo' nun düşeni kırdığı" bilgisi bize gelmedi...

Hatta majör düşen kanalı kırdıktan sonra "pull back" yapıp minör yükselen kanalın bile altına bile sarkmış.
    Şu an tam da o kanalın dibinde, aynı zamanda Günlük IM Tenkansen' in değeri olan 1.21 den kapatmış.
    Bunlar bir yana... 1.1x lerden yanı Yıllık Pivot desteğini yukarı kırdığında almadıysak,
    1.24 altında kaldığı sürece bana pahalı gibi göründü.
    1.17 ye geri çekilme olası. Velhasıl-ı "1.24 üzeri kapanışlar görmek gerekir" diye düşünüyorum...
    Ama 1.2x lerin her yeri direnç...

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Altın, döviz ve coin portföyüm stabil mesela benim kesinlikle al sat yapmıyorum ve maliyetim çok düşük. KY olarak ne zaman satsam trenin kaçtığını gördüm bu enstrümanlarda o yüzden KY'nin kesinlikle satmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Altcoinler corona piyasaları ilk vurduğunda resmen bedava oldular. UV için umut vaadettiğini düşündüğüm hepsinden ekledim. Eklemeyi de bana göre belli bir strateji ile yaptım ama insanları yanlış yönlendirmemek için detay vermeyeceğim. Nakit olarak %10 tutuyorum bunun da %10u ile günlük al sat yapıyorum. Bazen orta vade yüklü hisse alıyorum ama bu aldığım hisseler kesinlikle BIST 50 oluyor. Spek hisselerine bütün nakti koymuyorum.

İşin sıkıntısı biz burada şunları aldık hafta sonunda bu kadar kar yaptık dersek özellikle misafir KY bunları okuyup yatırım yapıp zarar edebilir mi? Kapalı bir topic olsa da keşke orada yapsak portföy tartışmalarını.

İyi strateji. Sonuç alabiliyorsanız hele... Mis.

Yarışmanın amacı, nedenleri, niçinleri tartışmak olacaksa...
    Bir şekilde insanların da görmesi gerekir.
    Değilse kendi aramızda ego yarışından başka neye yarar?
    Düşünelim bunun üzerinde. Buluruz bir yol elbet.

Sayfa 460/721 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •