3 dolardan almisim bu oc larina Bedavaya vereyim mi ?? Zararda olmasam 1 dakika durmam bu sirketin kagidinda , haysiyetlerini onurlarini **** patronlari ve buna yardim yataklik eden yoneticileri
nedir bu patronlardan cektigimiz amk
kimisi sirketini saha kaldirir, bizimkisi somurmekten bikmadi
![]()
1C kar beklentileri:
Deniz Yatirim 681m
Garanti Yatirim 847m
Ziraat Yatirim 882m
Yatirim Finansman 390m
Is Yatirim 612m ( Bu
çeyrekte projelerde maliyet aşımlarına yönelik bir karşılık ayırma beklentisi olmadığı için taahhüt segmenti de bu büyümeye katkıda bulunacaktır.)
tassak geciyor adamlar![]()
Yani diyor ki sene sonu caliyorlar karsilik ayirdik diyip sizi ic ediyorlar, bu ceyrek rahat olun calmazlar diyor hirsizlar icin . Su karsiliklari da bi alsaydik, surekli yaz zarari gecir gecir dur . Yedi sulalesini *++ Ercan kumcusu sen adam misin seref soksunu yardakci , patron kadar Asil hirsiz sizsiniz burada milleti kandiran yardim yataklik yapan , cocugundan torunundan ciksin caldiklariniz hepinizin. Cansen basaran denen kadin kadar olamadiniz hicbiriniz
Cemal ortaktan;
ZİRAAT..........882 milyon tl
GARANTİ.......854 milyon tl
AKBANK........782 milyon tl
İNFO..............745 milyon tl
TEB...............745 milyon tl
DENİZ............681 milyon tl
İŞBANK..........612 milyon tl
Y.FİNANS.......390 milyon tl
Sayin omerby
Ne kadar dogru diosun ne guzel Algyo enka gecisleri yaptik sonra yrrk var gibi geldik buna geri , son Bilanco oncesi Egser , yukselen ve kords a gecsem mi diye durttu seytan bu kadar buyuk son ceyrek zararlari yazacagini hangimiz dusunduk , adamlar hirsizligin en ust duzeyini yapti . 26 dan su anda 40 olmasi gereken kagit 17 ye dustu hala bilanco onceis degerine gelemedi . Her sene ayni . Simdi de goz gore gore garan ve ismeni kaciracam Algyo hala ucuz Ama artik bunda giren zarardan sonra yuzde 30 az lot almaya gonlum razi olmuo , bunda keriz gibi bekliyoruz . Gercekten pandemi donemi zararini anlayabilir, is alinmamasini hosgoruyle karsilardim cunku sektor gercekten yara aldi ancak bunlar bizleri enayi yerine koyar gibi Yalan soyluyor firsat bu firsat caliyor daha beter . Yoksa 20 dolara dustu Petrol is falan olmadi , ama 100 dolar olmus petrolde sen hala is alamiyorsan 6 ay once alinmis Katar haberini surekli yeniymis gibi servis edip her santiyede calarsan ben de Senin itibarini her platformda bes paralik ederim . Bi kere niyet kotu , Kap aciklamasi yok Hicbir habere ama bak rekabet kurulu gubrecilere bi ceza keserse hazir olun hemen peceteci nasil kagidin en hararetli oldugu anda kapi patlatir. Sirket patronlari o kadar ac kopekler ki milletteki son lotu alana kadar kagidin gitmesine izin vermiyorlar, imamoglu denen kureselci kuklanin gelisine oynuyorlar su anda onu bekliorlar, ama babayi alirlar
Yer İmleri