Sayfa 460/993 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şerro’ye levye ile daldılar.
    Acaba bu KKM dönüşlerine yakın dayak atıp, daha az kur farkı ödeme niyeti mi ?
    1 Nisan’ kadarki KKM’ler ağırlıklı olarak 11,43-12,61 arası bağlandı. Yani 22.03.2022-01.04.2022 arası kuru aşağı basıp, sonrasında 14 civarında dengelerlerse hazineye en minimum maliyet yansımış olur.
    burada esasında sürekli bir akım var..KKM hacmi 500 milyar TL'yi aştı. öte yandan yurtdışındakilere de açtılar bu işi şimdi..bu saatten sonra faiz artarsa, KKM yi bozan ucuz dövize akar ve DTH lar komple patlar.. TL yi cazip hale getirebilmek için yapabilecekleri pek birşey kalmadı çünkü.. bütçe açığı caart diye bağırıyor, vergi gelirlerinde korkunç kayıpları var...

dolayısıyla geleni yakıyorlar ki kur kafasını kaldıramasın..

iş tam bir ponzi sisteme evrilmek üzere...hatta evrildi
    ytd..

Melih Gökçek: SONUNDA BENİM VE EŞİM NEVİN’İNDE TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI. KARI KOCA EVDE İSTİRAHATLA KARANTİNA SÜREMİZİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYORUZ.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    burada esasında sürekli bir akım var..KKM hacmi 500 milyar TL'yi aştı. öte yandan yurtdışındakilere de açtılar bu işi şimdi..bu saatten sonra faiz artarsa, KKM yi bozan ucuz dövize akar ve DTH lar komple patlar.. TL yi cazip hale getirebilmek için yapabilecekleri pek birşey kalmadı çünkü.. bütçe açığı caart diye bağırıyor, vergi gelirlerinde korkunç kayıpları var...

dolayısıyla geleni yakıyorlar ki kur kafasını kaldıramasın..

iş tam bir ponzi sisteme evrilmek üzere...hatta evrildi
    Üstü bıyık altı sakal deyimi tam olarak budur.

4. Reis gerçi 9 dokuz canlı..bunu biliyoruz.. şimdi de Rusya'dan doğacak boşlukta ortadoğu petrol ve gazının Türkiye ve doğu akdenizden Avrupaya sevki için kritik ülke konumunda diploması atağına kalktı..israil ve alman başkanları boşuna gelmediler.. eğer ki böyle bir gelişme olursa, bu seneyi de az bir kayıpla çıkarabilme ihtimali doğar..
    ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Üstü bıyık altı sakal deyimi tam olarak budur.
    bu işin sonunun çıkmaz sokak olduğu başından belli söylendi..ama Reis bu, imkansızı istiyor yine
    ytd..

6. yine dikkat çeken bir başka gelişme de reis'in mülteci sevgisinin tekrar depreşmesi
    ytd..

7. Rusya ukrayna savasi aklima geldi

Döt kadar yer olan Tavşanlının trafiğine baktım da, benzin ve motorin fiyatlarında 2 euro gaymenin uygun olduğuna karar verdim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 460/993 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •