Sayfa 460/499 İlkİlk ... 360410450458459460461462470 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yarında, bir gün sonraki MB kararını yukarıdan karşılamak isterlerse. Üvey evlatları sevindirirler belki.. ytd
    Hadiyin gari ,endeksin üvey evlatları yarına yukardan girin bari. Ama böyle öpemde geçsin hacimiyle değil.
    Surahiye dolduruyormus gibi hacimlerle isterim. Ne bu böyle fincana damladir gibi, sakın kandırma bizi.. şair ettin sonunda beni.. ytd

2. Üvey evlatlar için Ne yazmışım be! İki sayfa yazı yazdım yüzde 4 yaptı! 10 sayfa yazsam Allah muhafaza tutmayın küçük enişteleri falan olacakmış.. ben ego kasem 😊

Tabi şaka bir yana bu durum umalımda yarın ki faiz öncesi atraksiyon olmasın!

Petrol düşüşü ve Euro dolar paritesinde avronun güçlenmesine bağlamak bu durumu daha kalıcı tutacaktır.
    Tabi yarınki faizler ile saz ekibinin hareketi olmazsa.. Ytd

3. Hacimde iyice kabarmış.
    Eğer sürahilerde değişiklik yapıyorsa iyi, yoksa durumlar bize kabaran birşey var şeklini almaya müsait olurdu,olur, oladabilir ama olmazsa çok iyi. Tek sıkıntı gaplı açılmalar şimdilik.. Ytd

4. Bankaları da almalarının yerine sanayi ve öteki sürünmüşleri alsalar sürahinin değişikliği var diyebilirdik. Şuanki görüntü el ele kol kola. İçinden pislik 💩 çıkarmasalar bari. Ytd

5. İyi biraz nefes oldu. Yarın ola hayrola.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bugün Kamuran akkor ile bir teselli verdi.
    Ama istenilen bu değil!
    Bu yüzden ferdi baba günlükte 36.74, haftalikta 37.58 dirençleri gecilmezse! Anlamı olmaz diyor ve ekliyor. Bir parça ümidi çok görme bana!

Klip gelsin ferdi baba dan. Anlamı olmaz. Ytd
    https://youtu.be/H_wcZMQQolA

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    https://youtu.be/UZ8I0auK-L8?si=JcZiKmOmbfVHvweq
    Videoyu paylaşayım. Adamlar Genesis i Liman işletmesi ile birlikte satın almışlar.. vay vay vay. Ytd
    Dün paylaştığım Ciner soda külü bilgilenndirmesi ve satın aldığı şirket hakkındaki video 98 izlenmesi vardı bugün 595 kişi olmuş.
    Sayfalar o kadar boş boş yazılarla dolu olunca geride kalmasın dedim. Ytd

8. Gercek dev ciner grubu desenize..adamlar arı gibi çalışıyor..100 yıllık şirketi tokatlayıp gecmişler çoktan ..helal olsun

Sayfa 460/499 İlkİlk ... 360410450458459460461462470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •