Üvey evlatlar için Ne yazmışım be! İki sayfa yazı yazdım yüzde 4 yaptı! 10 sayfa yazsam Allah muhafaza tutmayın küçük enişteleri falan olacakmış.. ben ego kasem 😊
Tabi şaka bir yana bu durum umalımda yarın ki faiz öncesi atraksiyon olmasın!
Petrol düşüşü ve Euro dolar paritesinde avronun güçlenmesine bağlamak bu durumu daha kalıcı tutacaktır.
Tabi yarınki faizler ile saz ekibinin hareketi olmazsa.. Ytd
Hacimde iyice kabarmış.
Eğer sürahilerde değişiklik yapıyorsa iyi, yoksa durumlar bize kabaran birşey var şeklini almaya müsait olurdu,olur, oladabilir ama olmazsa çok iyi. Tek sıkıntı gaplı açılmalar şimdilik.. Ytd
Bankaları da almalarının yerine sanayi ve öteki sürünmüşleri alsalar sürahinin değişikliği var diyebilirdik. Şuanki görüntü el ele kol kola. İçinden pislik 💩 çıkarmasalar bari. Ytd
İyi biraz nefes oldu. Yarın ola hayrola.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün Kamuran akkor ile bir teselli verdi.
Ama istenilen bu değil!
Bu yüzden ferdi baba günlükte 36.74, haftalikta 37.58 dirençleri gecilmezse! Anlamı olmaz diyor ve ekliyor. Bir parça ümidi çok görme bana!
Klip gelsin ferdi baba dan. Anlamı olmaz. Ytd
https://youtu.be/H_wcZMQQolA
Gercek dev ciner grubu desenize..adamlar arı gibi çalışıyor..100 yıllık şirketi tokatlayıp gecmişler çoktan ..helal olsun
Yer İmleri