Sayfa 460/573 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 4583 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop LXVI

Kaç gündür balıkesir sallanıyordu bir şeyler olacağı belliydi
    Sürekli takip ederim depremleri
    Bir zemin oturma sarsıntısı olabilir 2-3 gün içinde 5'i geçmez ise doğru tahmin fakat daha büyüğü gelirse 7 ve üzeri deprem olabilir artçıların durumu belli edecek

Ayrıca benim beklentim bu depremlerin kaydırma yaptığı ( aslında hiç bir hat hattı etkilemez derler bazı durumlar hariç fakat Ege'ye ve Çanakkale'ye doğru bir kayım var yani benim düşüncem bana göre bu tarafların biraz daha temkinli olması bu dediğim gibi sadece şahsi fikrim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Köylerde yıkım varmış
    bir halt olacağı yok.

- Kızım aradı İzmir'den. Korkmuş yavrucak. Sakin olmasını söyledik...
    - Allah afatından korusun...
    - Ne vakit deprem olsa herkese eşit davranacağıma söz veririm kendime. Adalet, adil kavramları çok görecelileşti, "eşit" bana daha anlamlı geliyor.
    - Keşke insanların yüreğindeki depremleri de önemseseydik.

4. Bu sık sık yaşanan depremler yangınlar hiç normal değil 2-3 yıla geride bir şey kalmayacak Türkiye de küresel güçlerin oyuncağı olduk bunlara izin veren yönetim vebali ni nasıl verecek iklim kanunu zeytin liklerin maden ruhsatı verilmesi şap hastalığı vb.ülkesini ekonomik olarak bitirdi yetmedi küreselcilere teslim ettiler..

5.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Bu sık sık yaşanan depremler yangınlar hiç normal değil 2-3 yıla geride bir şey kalmayacak Türkiye de küresel güçlerin oyuncağı olduk bunlara izin veren yönetim vebali ni nasıl verecek iklim kanunu zeytin liklerin maden ruhsatı verilmesi şap hastalığı vb.ülkesini ekonomik olarak bitirdi yetmedi küreselcilere teslim ettiler..
    sen 23 yıldır körün gözüne sokar gibi sektirmeden oy verirsen yönetim neyin hesabını versin

esas vatandaş bu körlüğün hesabını nasıl verecek eğer hesap soracak bir alt nesil yetitirebilirse._

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Köylerde yıkım varmış
    Minarelerde yerle bir olmuş.!!!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki depremde Kızılgür Mahallesi'ndeki bir caminin minaresi yıkıldı. Mahalle muhtarı, can kaybı olmadığını açıkladı.
    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğündeki depremde kırsal Kızılgür Mahallesi'ndeki bir caminin minaresi yıkıldı.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    942

8. Günaydın cemaat bol kazançlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 460/573 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları