Sayfa 461/948 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.kitapci silverline dan canımızın yandığı doğrudur. Amma o hesapları kapattık kendi adıma. Yeni vizyon yeni maliyet illaki sıfır maliyetli evladıyelik. Bu saatten sonra korku yok onlar düşünsün.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. Mastori,ben de aynı düşüncedeyim......Zaten sizinle yıllardır aynı düşüncedeyiz galiba....... Bol kazançlar......Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Sn roark ben şirketin geçmişini bilmiyorum , açıkçası rakamlar aklımda değil ama pahalı buluyordum , 20008 cirosunu ,karını ve öz sermayesini biliyormusunuz , bize ip ucu verir bu bilgi...

3. http://www.borsagundem.com/haber/ank...lineda/1179899 eski bir dedikodu biliyorsunuzdur gerçi

4. Beni cezbeden şey 1 milyar tl cironun telaffuz edilmesi ve şirketin piyasa değerinin 85 mn. civarında dolaşması , o ciroya ulaşması ütöpik değil , pazar bakir , en alt gelir grubunun da evinde görmek istediği şey , en üst gelir grubununda , ihracatta cabası...

5. Silver usd çanak tamamlarsa 1,12 usd hedef olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    İyi akşamlar arkadaşlar. Pardon, iyi geceler daha doğru olur. 04.02.2018 TSİ: 00.03,00
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN, can dır. yeşil gözlü ve sarışın dır. Her şey vardır, hedefimiz de vardır, fakat büyük konuşmak yoktur.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Hedefler verilmiştir, gerekçeleri de açıklanmıştır, fakat garanti belgemiz yoktur.

Sayfa 461/948 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •