Sayfa 461/656 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    15.20 deki gep
    bu piyasada kapatılmadığına göre
    başka bir beklenti var.
    doldur bosalt doldur bosalt ne guzel dımı hocam acıkcılar bence bu hısseye hıc bulasmasınnn yatırım tavsıyesı ıcermez

2.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    doldur bosalt doldur bosalt ne guzel dımı hocam acıkcılar bence bu hısseye hıc bulasmasınnn yatırım tavsıyesı ıcermez
    Bu tahtada gep var kapatacak mecbur diye açığa mal satan adamda ya mangal gibi yürek vardır ya da Allah zeka dağıtırken o ağzını açmıştır😀 son söz: zarara rızasıyla girene merhamet edilmez.

3.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Bu tahtada gep var kapatacak mecbur diye açığa mal satan adamda ya mangal gibi yürek vardır ya da Allah zeka dağıtırken o ağzını açmıştır�� son söz: zarara rızasıyla girene merhamet edilmez.
    dun ımzalanan acık lar 197 tane pozısyon kapaları gerekır bastıkca bastılar sımdı sermaye de bıttı.hahaha

4. Bir de dün açığa sattılar öyle mi? Emanet hisse bulabilirler mi? Ya açıkçı kurumun hali ne olur o zaman? Diye düşündüm veya hayal kurdum.
    Mesela ya tavan olursa 🤣😀
    Ya agresif Yukarı dönerse veya giderse?
    Nerden bakarsan mokoko 😚🌂
    Tahta sahibine gün doğdu o zaman 👍

5.  Alıntı Originally Posted by durdocu Yazıyı Oku
    dun ımzalanan acık lar 197 tane pozısyon kapaları gerekır bastıkca bastılar sımdı sermaye de bıttı.hahaha
    Dünün pastasına baktım. Anadolu’nun kim olduğunu bu hissede olanlar bilir diye düşünüyorum. Tacirler ve Oyak fon olabilir mi? Turkısh yazamıyorum. Sizin bahsettiğiniz 197 tane açık nerede? Gün sonu pastasında 28.000 lot piyasaya verilmiş gözüken mi açıktan kast ettiğiniz. Anlayamadım?
    Neyse 15.20 görüldü zaten.
    Bir önemi kalmadı

6. Durdo pozitif yönde şaşırtmaya devam ediyor. Tahta yapıcısı günü iyi değerlendirdi. Mal böyle piyasada alınır. Güzel hareket yaptı bugün.
    Tek sorun şu Tacirlerin , Oyak fondaki malı bitse de kurtulsak 😀

7. Hakkatten durdo accayip işler yapıyor ) maşallah diyelim...

8. Durdo toplamaya basladigimdan beri kimler neler dedi!! Patron satisimi istersin fon satisimi!! Hersey vardi!! 2 gunde 50% de kaybetti 6 ayda 450% de yapti. Ask kan ter gosyasi gercek olan tek sey var; artan ciro, kar marji, buyuyen pazar!! Bu kombinasyonu herzaman bulamiyor insan. Bilanco gelince gene yazarim genel kurula kimler geliyor?

Sent from my iPhone using hisse.net

Sayfa 461/656 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •