Sayfa 461/771 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 6164 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by özalp Yazıyı Oku
    Daha öncede burada konuşulmuştu; Avrupalıların kışı geçirmek için Türkiye'ye gelmeleri...Tombul kuşa etkisi olur mu?

https://twitter.com/mehmetmesci/stat...heRnnLsgpJYTNQ
    Hocam ben guzel etki yapacağını düşünüyorum. Çünkü şuan Almanlar ve Ruslar turizm olarak ayni sayıdalar. Yani Almanya dan gelen bir hayli fazla.

Avrupa da şöyle bir durum var ki, paralari var ancak doğalgaz satan ulke bulamıyorlar. Yani para bir işe yaramıyor. Bu ortamda Turkiye çok gözde ulke konumuna geliyor. Nedeni ise Türkiye doğalgaz ithalati konusunda sıkıntı yaşamıyor ve turizm in gelmesini zaten istiyor. Heleki kışın kapanan oteller vardı geçmişte. Turist gelirse gelir artar, herkese faydası olur bu işin sonucu olarak. Şuan Avrupa geneli ısınma sorunu yaşıyor. Stokları azalıyor. Fazla zamanlari kalmadı. Farklı çözüm yollari arıyorlar. Hala çözüm bulamadılar. Türkiye onlara göre baya ucuz konumda bir yer. Ayrıca kültür olarak bize baya alişiklar. Yani Türkiye gibi cazip bir ulke bulmalarida çok zor. Ayrica uçak uçma sıkıntısı da var. (Havacilikta Grev var)
    Konum olarak Avrupa nin dibinde olan bir ülkeyiz.
    Bu nedenden dolayı baya turist geleceğini düşünüyorum ben. Bir de Rusların kış turizmi olayi olacak bildiğim kadarıyla.
    Ayrica dünya kupası var.
    Daha ne olsun.
    Personelin yetmedigini söylüyorlar. Yeni Personeller alininca taşınacak yolcular biraz daha artacaktır.
    Yani güzel şeyler oluyor
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

2. Bu sene 4.çeyrek 2.çeyrekten çok da geri kalmaz arkadaşlar.

3. Ahmet Bolat dün bir seyler aciklayacaktı. Ne oldu o iş. Ses seda yok sanirim.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. ağustosun ilk iki haftası geçen seneki bayram sebebiyle 2019 un gerisinde kalmıştı ama son iki hafta ise uçuşlarda düşüş vardı. Ağustos un son haftasının uçuş ortalaması 1447 idi. Eylüle ise perşembe 1547 cuma 1563 uçuşla başladı. Bu ne iştir Boşa mı ağırlık azalttık. Bakalım devamı gelecek mi. Havacılığa hakim olum fikri olan var mı? Havacılık sekötür çalışanı varsa özellikle iyi olur.
    https://www.eurocontrol.int/Economic...ation-AOs.html

5. Turkish Cargo’ya yaptığım bugünkü ziyaretimde, çalışma arkadaşlarımızla birlikte sohbet etme ve operasyona ilişkin süreçleri yerinde görme fırsatı buldum. 60 bini kapalı olmak üzere toplam 225 bin metrekare (56 futbol sahası büyüklüğünde) alanda, günde 4 bin ton kargo yüklenen tesisimizin ( SmartIST ) neden Avrupa’nın en büyüğü olduğunu anladım.
    Turkish Cargo’yu sektörünün zirvesine yükseltecek ve İstanbul'u hava kargoda lojistik üs haline getirecek SmartIST, aynı zamanda sektörün gelecek vizyonunu da temsil ediyor. Bu tesis için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Turkish Cargo'ya bir kez daha başarılar diliyorum.
    AHMET BOLAT CEO THY AŞ

6. arkdaşlar bu ikramiye verilsin. fazlasıyla kazandık helali hoş olsun.

ama burda önemli olan mesele ne biliyor musunuz. ikramiye 1.7 milyat usd karı garantiliyince dağıtılacaktı. bu cepte

kasımda qatara ekip ile birlkte kiralama yapılırsa ve avrupalı teyzeler burada ısınmaya gelirse 2 miyarın üstünde bir kar ile yılı kapatması çok muhtemel. ve bolatın verdiği hedef olan 6 dolara görevinin ilk senesinde ulaşacağını düşünüyorum.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Pandemi döneminde çok sıkıntı çektiler, maaşlarından ciddi kesintiler yapıldı. Helal hoş olsun, kazanan emekçilerle paylaşmayı da bilsin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 461/771 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •