2060 yılına kadar dayanabilirsen, sonsuza kadar hayatta kalabilirsin. yani ölüm hadidesi*
isteğe bağlı olacak. arada yolun düşerse gel uğra bi çayımızı iç iki yol muhabbet edeh, 2024 ekim - 2025 ocak arasında santa fe enstitüde arkadaşlarla takılıyoruz ( lokasyon new mexico )
* hadisesi
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
zaten ben sonsuza kadar yaşayacağım ki... sadece bir müddet uyuyup, ondan sonra
enstitü menstitü, siz bilgili, görmüş geçirmiş insanlarsınız abi... ben sizin seviyenize çıkamam
illaki gel derseniz, biralarımı söyleyinbirde hatun olursa tam olur, bi kenarda oturu içerim..
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Emre kardeşim sayılı sayıda doğru düzgün paylaşım yapan arkadaşlardan birisin
canını sıkma ..olur bazen tatsızlıklar
yazıyı yeniledim sayfayı margarinle
upload.idealdata.com.tr/images/v0TbD1p#iDeal#XU100 2023 den bu güne Cuma günleri analizi 21 Cuma eksi ort. %1,44 29 Cuma artı ort. %1,71
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri