Sayfa 461/760 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

3. Selamlar. Tekniğimle gördüğüm bir kağıtta eski orgecilerin olması beni çok sevindiriyor. En son anelede görmüştüm kazankazan abimizi. Şimdi de bir baktım buralardaymış meğersem Oltanız bol olsun

4.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    İşte birileri gelir hisseyi süpürür gider o bilançodan sonra bu hissenin üstüne çöküp sıkıştıranlar mallarını böyle kaptrır ben bundan sonra panik olup ne bulurlarsa alacaklar hissede satıcılar iyice azaldı her an hisse hızlanabilir. Altın yere düşmekle pul olmaz
    Söylediklerim çıkıyor hisse hızlandı artık mal verme değil mal kapma savası başladı bu daha başlangıç bana göre en çok bu hisseyi bilanço günü mağdur eden ŞEKERYATIRIM ın malını kaybedip büyük zarar yazması beni mutlu ediyor neyse hareket daha yeni başladaı bir tavan yakın zamanda olma ihtimali çok yüksek aynı şeyi söylüyorum altın yere düşmekle pul olmaz yatırım tavsiyesi değildir bu hisse 2 tl nin üstüne atana kadar burdayım

5.  Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Selamlar. Tekniğimle gördüğüm bir kağıtta eski orgecilerin olması beni çok sevindiriyor. En son anelede görmüştüm kazankazan abimizi. Şimdi de bir baktım buralardaymış meğersem Oltanız bol olsun
    Hoşgeldiniz, ayağınıza hayırlı gelir inşaAllah. Şuan benim için BIST = Bilici 😀
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

6. 2 gün önce sevgili mausolos ile uluun blcyt muhabbeti olmuştu.

Blcyt esas faliyet karına göre f/k oranının uluun 'dan daha iyi olduğunu söylemiştim.
    Donem karına göre açık ara iyi zaten blcyt.

Ama gel gör ki uluun yüzde 15 prim yaparken bizimki yüzde 2 yi bize çok görüyor(
    Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    2 gün önce sevgili mausolos ile uluun blcyt muhabbeti olmuştu.

Blcyt esas faliyet karına göre f/k oranının uluun 'dan daha iyi olduğunu söylemiştim.
    Donem karına göre açık ara iyi zaten blcyt.

Ama gel gör ki uluun yüzde 15 prim yaparken bizimki yüzde 2 yi bize çok görüyor(
    Ytd
    Bu kadar nazarımın değeceğini tahmin etmezdim uluun yüzde 15 primden son 15 dk yüzde 6 prime kadar düştü.

Acaba blcyt ın da güzel durumuna nazar ettiğim için mi gitmiyor)
    Ytd

Blcyt da evet çok uygun fiyatta ama iki yıldır boyle. Benim sıtkım sıyrıldı. Bu kağıt gider ya da gitmez diyemiyorum artık.
    Fakat Uluun çok farklı üstadım. Devasa yatırımları var. Bitmek üzere. İhracatı çok yuksek. Kapasite ikiye katlanacak yakında. Faaliyet karları katlanıyor. Borçları azalttığında karlılık da artacak. Kesinlikle orta uzun vade düşünülecek ve yatırımcısını sevindirecek bir kağıt. Öngörüler böyle, inşallah gerçekleşir de. Su an yaşananlar fragman. Filmin devamı gelecek.
    Kusura bakmayın, meşgul ettik.

ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

Sayfa 461/760 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •