Selamlar. Tekniğimle gördüğüm bir kağıtta eski orgecilerin olması beni çok sevindiriyor. En son anelede görmüştüm kazankazan abimizi. Şimdi de bir baktım buralardaymış meğersemOltanız bol olsun
![]()
Söylediklerim çıkıyor hisse hızlandı artık mal verme değil mal kapma savası başladı bu daha başlangıç bana göre en çok bu hisseyi bilanço günü mağdur eden ŞEKERYATIRIM ın malını kaybedip büyük zarar yazması beni mutlu ediyor neyse hareket daha yeni başladaı bir tavan yakın zamanda olma ihtimali çok yüksek aynı şeyi söylüyorum altın yere düşmekle pul olmaz yatırım tavsiyesi değildir bu hisse 2 tl nin üstüne atana kadar burdayım
2 gün önce sevgili mausolos ile uluun blcyt muhabbeti olmuştu.
Blcyt esas faliyet karına göre f/k oranının uluun 'dan daha iyi olduğunu söylemiştim.
Donem karına göre açık ara iyi zaten blcyt.
Ama gel gör ki uluun yüzde 15 prim yaparken bizimki yüzde 2 yi bize çok görüyor(
Ytd
Blcyt da evet çok uygun fiyatta ama iki yıldır boyle. Benim sıtkım sıyrıldı. Bu kağıt gider ya da gitmez diyemiyorum artık.
Fakat Uluun çok farklı üstadım. Devasa yatırımları var. Bitmek üzere. İhracatı çok yuksek. Kapasite ikiye katlanacak yakında. Faaliyet karları katlanıyor. Borçları azalttığında karlılık da artacak. Kesinlikle orta uzun vade düşünülecek ve yatırımcısını sevindirecek bir kağıt. Öngörüler böyle, inşallah gerçekleşir de. Su an yaşananlar fragman. Filmin devamı gelecek.
Kusura bakmayın, meşgul ettik.
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"
Yer İmleri