Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 462/938 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Kağıt üzerindeki senaryo ile realite oldukça farklı. Şu anda ortalık satılık otel dolu. Değil areal bank, Denizbank bile icradan bir oteli almaya yanaşmaz. Özellikle Denizbank dedim çünkü turizm konusunda know how en yüksek banka. Kısacası hicbir banka bir oteli alıp işletmeye veya islettirmeye yanaşmaz. Bu yüzden yazdıklarınız mümkün olmakla birlikte işlevsel bir çözüm olmadığı için hayata geçmesi zor.
    Hiç öyle olduğunu sanmıyorum, sektöründe iyi biliyorum. Bu hotelinde mevcut icra fiyatta Areal bank veya diğer kişiler mülkiyetine alma işleri tamamlandıktan sonra, turşzmşn mevcut olumsuz koşullarda ( rayiç fiyattan olmayabilir ) dahi icra fiyatlarının çok üstünde satılıp ayrıca kar edilebilir. Veya blr süre mülkiyetinde bekletilirse çok daha yüksek karlala hoteli satılabilir.

Almanlar ahmak mı alacağının önemli miktarını kırpmaya razı olsun, hotele konup en hotelleri piyasada rayiç bedellinin çok altından satsalaeds çok daha yüksek artı değer çıkarırlar. Veya yönetimi hoteli icraya düşürmeden icra flyattının çok üstüne satabilirdi... Bunlar hep karşılıklı muvazaalı ince ayar işler... veya gerçekten dendiği gibi areal bank alacağını düşürürse başka dolaylı fayda sağlayacağı mevzulara bağlıdır... Geçin bu areal bank çaresizliği, yönetimin daha iyi flyatlara sarsmana çaresizliği, sektörğn ölü olmadı gibi safsata hikayeleri, o hotelin sektörün en ölü zamanında dahi herzaman rayiç bedeline göre iskontolu alıcısı vardır. ve bu her zaman alıcısının olacağı değer icra değerinin çok üstündedir...

Ayrıca burda daha önce yazıldığı gibi yabancılar Türkiye’de icradan ihaleye göremez bilgiside doğru değil. Yabancıda olsa “alacaklı sıfatıyla” icradan hotelleri alabilir isterse....

Bu alacaklılar otelleri satamıyor, satamadığı için alacaklarının tahsilatını Zeynebin hisselerine el koyup burdan tahsil etme ihtimali olduğu için mi sayılganlar hisse fiyatını baskılıyor acaba!

3. Diğer bir konu ise kayyım veya devleti el koyması olayını defalarca burada yazdık hocam... Defalarca yazıldı kanunen şu anda böyle bir şey mümkün değil... Kozayı örnek vermişsiniz fetö terör örgütüne destekten dolayı el koyuldu.

Yani olmayacak şeyleri yazmanız artık çokta mantıklı degil hocam...

haa areall ile şirketin anlaşması veya ödenecek olan fiyatın kırdırılması etik değil demişsiniz...

Valla hocam alan razı veren razı olduktan sonra her şey etiktir. Bu bir ticarettir.

Ama aynı şey bize oldu (bodrum oteli) biz bağırdık. Çünkü biz de yatırımcı olarak otelin sahibiydik ve razı değildik...

Onun için hep şunu söylüyoruz niyet, niyet önemli... Eğer ki niyet iyiyse sorun yok hepimiz şirkete destek veririz... Yok eğer ki niyet kötüyse yönetimin karşısına dikiliriz...
    Son düzenleme : frecell1998; 17-01-2018 saat: 20:54.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Bence otellerin icradan satılmaması çok iyi oldu. Etik tartışmasına girmeyeceğim çünkü bu ticaretin bir gerçeği. Bankaların işlettikleri fahiş temerrüt faizleri ne kadar etikse, borcun indirilmesini de istemek o kadar etik. Bankalar icra satışlarında avukatlarına bir yetki verirler. Örnek, yüzde elli fiyattan ihaleye alıcı gelirse sen de g.menkul yok pahasına satilmasin diye x fiyata kadar arttır. X fiyatın üzerinde almak isteyene ise bol şans dile derler. Yani areal bank burada seçme hakkına sahip. Ister yüzde elli fiyattan girer gmenkulu satın alır ve oteli işletir/islettirir, isterse borçluyla borcun ödenmesi için anlaşma yoluna gider.

Bu senaryo bana anlaşmanın yapıldığını ve kısa bir zaman sonra bunu duyacağımızi düşündürüyor. Duyumlarım da buna paralel yönde. Şubat ayının ilk haftasına kredilerin yeniden yapılandırılmasının yetişeceğini duydum. Umarım gelebilecek böyle bir haberle birlikte hissenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Asla ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Bence otellerin icradan satılmaması çok iyi oldu. Etik tartışmasına girmeyeceğim çünkü bu ticaretin bir gerçeği. Bankaların işlettikleri fahiş temerrüt faizleri ne kadar etikse, borcun indirilmesini de istemek o kadar etik. Bankalar icra satışlarında avukatlarına bir yetki verirler. Örnek, yüzde elli fiyattan ihaleye alıcı gelirse sen de g.menkul yok pahasına satilmasin diye x fiyata kadar arttır. X fiyatın üzerinde almak isteyene ise bol şans dile derler. Yani areal bank burada seçme hakkına sahip. Ister yüzde elli fiyattan girer gmenkulu satın alır ve oteli işletir/islettirir, isterse borçluyla borcun ödenmesi için anlaşma yoluna gider.

Bu senaryo bana anlaşmanın yapıldığını ve kısa bir zaman sonra bunu duyacağımızi düşündürüyor. Duyumlarım da buna paralel yönde. Şubat ayının ilk haftasına kredilerin yeniden yapılandırılmasının yetişeceğini duydum. Umarım gelebilecek böyle bir haberle birlikte hissenin üzerindeki kara bulutlar dağılır. Asla ytd.
    Metin bey düşündüklerimi birebir tercüme etmişsiniz gibi olmuş. Aklin yolu bir. Teşekkur ederim yorumunuz için.

6. Sayın frecel bu arkadaşın fikirleri hep olumsuz maalesef. Hatta o kadar olumsuz bakıyor ki şirketin lehine bir gelişme bir avantaj olduğunda bile bu seferde dürüstlük ahlaki değerler...vs ile bunu kabul etmiyor. Açıkçası böyle bir yazı bardağı taşıran son damla oldu benim için. Ya bilinçli yapıyor ya da birçok kervan yatırımcısı gibi psikolojisi bozulmuş. Her şeye bir kulp buluyor sanki şirket hiç nefes alamasın diye uğraşıyor. Ben anlamış değilim bu arkadaşı

7. Zaten fiyatın düşmesi moralimizi bozuyor bir de bu arkadaş makaleleriyle demoralize ediyor bizi

8. Hocam yapmayin iyice sıkmaya basladiniz... Turk vatandasi olmayan ya da Turk menseli olmayan kimse icra ihalelerine giremez... En azindan google amcaya ya da avukata sorunuz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 462/938 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •