hazirandan ümidim yok gardaş keske şöyle yirmi milyon ciro görsekde azcık nefes alsak
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hazirandan ümidim yok gardaş keske şöyle yirmi milyon ciro görsekde azcık nefes alsak
Adi beyin fukarası akpaz yönetimde vizyon olsa. Katar krizinde siyaseti kullanıp devreye girer gıda takviyesinde pay alırlardı...
Akıl olsa yaz mevsimini ramazan ayını değerlendirip satış patlamasının olduğu içecek ve yiyecek firmaları ile anlaşma yaparlardı. Siyasî gücü kullanıp cirolarını katlarlardı ama ne vizyon ne icraat var. Hallerinden demekki memnunlar...
O o.ç larına yönetim gideri diye sovüştürdükleri yeter
aynen..... aynen.....
bi taraftan umutla bekliyoz.aslında mecburen de bekliyoz.ama çok öfkeliyim çok.bazen diyom ki bu karaktersiz sirketin hissesini aldığım için işim yolunda gitmiyo.bunlarınn ortağı durumundayız.kendimden utanıyorm.
Usta aynısını ben de düşünüyorum. Bu üç kagitcilarin hissesine sahip olduğum için inanın kendimden utanıyorum. Bunlarda şeref haysiyet yok ve bunların oltasına takılıp 2 yıla yakın paramın burada pul olmasına cidden üzülüyorum. Kâr ile zarar kardeştir zarar olur başka hisselerde de zarar yazdım ama düşünün aldığım ilk lotlar 1.29 du şimdi 35 kuruş. Zararın bile haysiyeti onuru var.
Içimden gelen ses diyor ki isyana başladıysan bu hissenin gitmesi yakındır ama bu lanet hisse her türlü ihtimali olumsuzluğa çevirdi inanamıyorum o sese... eylül de 2 yıl olacak şelale düşüşe bari 2 yıl hatrına çeki düzen verse bir hareket görsek. Yalandan bile olsa 50 _ 60 arasına çıksa moralimiz yerine gelse...
son 1 hafta bimeks 0,45 den 0,70 e geldi bugün 44,5 milyon TL Hacim....2017ocak ayında thy 4ten ...8,60tl pegasus 10tl den 21tl teknosa 3tlden 7tl dayandı daha örnek bir çok hisse 6ayda %100koydu üstüne ....buradan çıkıp 1 hafta önce bimeks alsak zararımız çıkmıştı...
ben son tahsilatların yapıldığına inanmıyorum çünkü bahsedilen ödemelerin 10 da 1 i ile hisse alınsa tavan tavan giderdi şu an işlem hacmi 20-30 bin tl olan bu kağıt sonuçta... şu anda borsa rekor üstüne rekor kırıyor 1 haftada bimeks 045 den 070 e geldi ve 44-45 milyon TL işlem hacmi ile ...yani pekala bu KARAPAZ da çok rahat malını satıp borçları ödeyebilecek konuma gelebilirdi belki halada gelebilir yani borsada bunu yapmayacaksan ne amaçla borsaya girdiniz? yani ky nin parasını *** etmeye mi girdiniz borsaya??
Son düzenleme : abdtor; 12-07-2017 saat: 19:46.
şimdi yanlış kişileri şirkete musallat ederek olur mu? yani denize düşen yılana sarılır gibi aptal bir mantıkla hareket edilir mi? bunlar işleri sadece daha da zorlaştırır başka bir şey olmaz..
Yer İmleri