Sayfa 462/1006 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    borsa 2 gündür faizlerdeki yükseliş ve büyüme hızının azalma ihtimali nedeniyle sert düşüyor. Buna ek olarak jeopolitik risklerde gösterilebilir ama bence temel neden şirket değerlemelerindeki düzeltme. Bunun mevduat yönünde bir açılımı olamaz.
    Bilgi için teşekkür ederim. Dolardaki gevşemeyle birlikte borsa gıdım gıdım yükselir ve buna paralel olarak da mevduat faizleri yavaş yavaş piyasaya yedirilerek artar diye bekliyordum. Faizlerde beklentim olacak gibi ama borsa çok şaşırttı beni. Gerçi dolar yine yükseliş trendinde.

2. Ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber

1.06.2018 11:12:16 ağbal: Türkiye gerekli tedbirleri alarak yeni koşullara çok hızlı şekilde kendini adapte edecek- tgrt haber

1.06.2018 11:11:36 ağbal: Maliye politikasında para politikasına paralel sıkılaşmaya gitmemiz lazım - tgrt haber

1.06.2018 11:10:34 ağbal: Ekonominin reel tarafında çok güçlüyüz, ama bütün gelişen ülkeleri etkileyen yeni bir dönemdeyiz- tgrt haber

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    60k dan 110 k ya gelmis borsanin 300 k mi olmasini bekliyordunuz ?

Unutmayin ki secim ayindayiz.Ve bu ay sonunda ulkede pek cok sey degisebilir.Bu yuzden % 70 inin yabanci oldugu borsa da yabancilarin bu riski kagit satarak minimize etmesi kacinilmaz.
    Tabii ki, sadece doları düşürmeye çalışırlarken borsa niye bu kadar sert satış yedi onu anlamamıştım. Genel tabloyu okumaya çalışıyorum bir mevduatçı olarak.
    Teşekkürler

4.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Burası yeri değil belki ama detaylı bir bilgi alma amacıyla değil sadece yüzeysel bir fikir edinmek için soruyorum,
    borsa 2 gündür niye sert düşüyor arkadaşlar? bunun mevduat yönünde bir açılımı olabilir mi?
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    60k dan 110 k ya gelmis borsanin 300 k mi olmasini bekliyordunuz ?

Unutmayin ki secim ayindayiz.Ve bu ay sonunda ulkede pek cok sey degisebilir.Bu yuzden % 70 inin yabanci oldugu borsa da yabancilarin bu riski kagit satarak minimize etmesi kacinilmaz.
    Seçim anketleri de borsayı etkiliyor. Başkan ile parti bütünlüğünün farklı olması halinde tekrar 90'lara dönülür kaygısı var. Buna ek olarak %14'e yaklaşacak bir manşet enflasyon fiyatlama davranışlarını değiştirir mi sorusu da oluşacak. Biliyorsun Türkiye'nin büyüme dinamikleri iç tüketim ve inşaat ile oluşuyordu. Bir iki yıl az büyümenin bir sonucu olarak iç tüketim ve ek istihdam azalacak gibime geliyor. Özetle bu ekonomik modelle kısır döngü devam eder.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim
    Etkili bir tepki yöntemi bulmak lazım (müşteri hizmetlerin aramak, mt'ye söylemek fayda etmez gibi geliyor)
     Alıntı Originally Posted by vivaldi Yazıyı Oku
    Bu konuda size bende katılıyorum. Ancak sizinde belirttiğinz gibi bankaların asıl amacı finansal bilgisi kıt olan müşterinin kafasını iyice karıştırmak. Dolayısıyla biz tepkide göstersek onlar bu yoldan dönmeyecek aksine daha farklı yöntemlerle kafamızı karıştırmaya devam edecekler.

Bizim yapacak bir şeyimiz yok mu? Elbette var teknoloji ve iletişimi kullanarak bence kendimizi koruyabiliriz.Eğer destek olursanız bu tür hesapları kolayca yapabileceğimiz basit bir uygulama hazırlayabilirim.
    Bu tür yanıltıcı ürünleri kullanmamak, faiz oranının direk görüldüğü ve pazarlık edilebildiği ürünleri tercih etmek en iyi cevap olacaktır.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Günlükçü tlciler 4.44 den dolara geçti sanırım. Dolar 4.60

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu tür yanıltıcı ürünleri kullanmamak, faiz oranının direk görüldüğü ve pazarlık edilebildiği ürünleri tercih etmek en iyi cevap olacaktır.
    Aynen katiliyorum.
    Su an hem TL de hem USD'de bir miktar param bosta duruyor TEB'de.
    Direk bir karsilastirma yapamiyorum.
    Muhtemelen opuluyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. haziran sonu 20 olacak gibi oranlar
    y.t.d.

Sayfa 462/1006 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız