Sayfa 462/486 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

1. Hadi yine iyisiniz linkçiler böyle günde sallanmadıysa 55 görmeden bırakmaz bu işin peşini, ben Arena da yol almaya çalışıyorum bu aralar bakalım hayırlısı

2. Mali ele geçirdikleri aşikar ..artık 56 mı 66 mi 76 mı tahtacı zaman icin de göstercek..

50 psikolojisi oluştu artık.. Üstüne atip hem üstünde kalma hem .âo yükseltme motor soğutma olacak sanırım..

Yuksek hacim devam ediyor bu hacimler ov dede ( 6 ay ) 2-3 günlük düzeltmeler ve haftalık yatay Hareket ler ile 100 lira hedefi gösteriyor sanki ..

Cunku pandemi dünyada bir çok sektöru ( bankacılık hava yolları sanayi şirketlerini ) vurmaya devam edecek gibi duruyor..

Borsa da fırsatlar bitmez !..Sen yeterki parayı bitirme..

3.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Mali ele geçirdikleri aşikar ..artık 56 mı 66 mi 76 mı tahtacı zaman icin de göstercek..

50 psikolojisi oluştu artık.. Üstüne atip hem üstünde kalma hem .âo yükseltme motor soğutma olacak sanırım..

Yuksek hacim devam ediyor bu hacimler ov dede ( 6 ay ) 2-3 günlük düzeltmeler ve haftalık yatay Hareket ler ile 100 lira hedefi gösteriyor sanki ..

Cunku pandemi dünyada bir çok sektöru ( bankacılık hava yolları sanayi şirketlerini ) vurmaya devam edecek gibi duruyor..

Kalanlara bol kazançlar. Ciddi bir düzeltme olmazsa ben tekrar geri dönmem. Teknoloji sektöründe fırsatların devam edeceği ortada, link ilk göz ağrım, çok acayip hacimli işlemler oldu, 46-48 arası geçen hafta açıkcası mal boşaltılmış olabileceğini hissettim. Ama ne kadar hisseyi tanısakta yanılmışım belliki. Kar realize etmek ve riskten korunmak amaçlı satmayı tercih ettim.

Gidene kafayı fazla takmamak lazım Allah bereket versin ciddi kazançlar yakaladık sonuçta, Ulverin dipnotun da yazdığı gibi borsada fırsatlar bitmez, sermeyeyi güçlendirelim.

4. Günaydın ortaklar kağıdımız 50 sendromu yaşıyor. Tabi kolay değil atlatacaktır inşallah 😄

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir

5.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Günaydın ortaklar kağıdımız 50 sendromu yaşıyor. Tabi kolay değil atlatacaktır inşallah [emoji1]

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
    Tamam..dükkânı kapattık bugünde..
    Satışlar yarın arkadaşlar [emoji4]

6.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    Tamam..dükkânı kapattık bugünde..
    Satışlar yarın arkadaşlar [emoji4]

Hsbc 45 bin lot satti ..bu mal dışardan gelmiş olabilir

7. Her geri dönüşleri alım fırsatı olarak algılayarak toplamaya devam

Neydi sloganımız Bir logo olmadan asla

Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir....

8. Kardiyo vasküler sistemi sağlam olmayan izlemesin.

Sayfa 462/486 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •