Sayfa 462/1023 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Peynire bak süte bak limona makarnaya ekmege simite her türlü sabuna deterjana şampuana bak benzine suya elektriğe doğalgaza kömüre oduna bak plajdaki şezlong kirasına bak biraya bak rakıya içme suyuna ayrana bak ete kıymaya kurbanlık koyina dana bak daha sayayımmı en azı %30 artmış %35-40 ortalama artısı var bu saydıklarımin
    Neyse geçen sene 15 e kiraladığım şezlonga 25 tl verip keyfime bakayım nasıl olsa bütün para dolarda
    Hepsine bakiyorum benim gordugun yuzde 20-25. Kirk iddiasi mevduatci ve partizanlarin hatali bakis acilarindan baska birsey degil.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tr de yillik enflasyon %60 in uzerinde tartisilmaz net.
    Hicbirsey yapma market pazar alisverisinden dahi bu anlasilir.
    Rte dini inanclariyla kit ekonomi bilgisi ile enflasyona gerekli faiz oranini vermediği gec kaldigi icin dolar soluksuz cikiyor.
    Yani faiz mi dolar mi tercihinde dolarin onde olmasinin nedeni rte dir.
    Mb yi serbest biraksa dolar boyle hizli çıkamaz faiz getirissi de cok cok daha yuksek olurdu.
    Faiz yatirim icin her zaman bir numaradir.
    Tr ekonomisinin ihtiyaci faiz 40 lardadir
    Buna izin vermedigi icin dolar durmuyor.
    Dun aciklanan 0.55 e kargalar guler

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    prof olmuş ama "da" bağlacının ayrı yazıldığını öğrenememiş...

ben ara sıra ingilizce forumlara da girer milletin yazdıklarını okurum. adamlar forumda bile neredeyse hiç imla hatası yapmıyorlar. yani insan kaliteleri arasındaki fark gayet büyük ve hakikaten 100 liralık bile olmadığımız ortada...
    Hocam siz de cümleye küçük harfle başlamışsınız.Tüm cümleleriniz de küçük harfle başlamış.Bilmediğinizden mi ? Eminim değil nette yazarken bunlara çok da takılmamak lazım,neticede makale yazmıyor kimse.Saygılar.

Hahaha simdi de 60a cikardilar. O zaman yuzde 18 faizle hergun kazik cakiyorlar anlami cikar bundan neden mevduattasin kardes derler adama

5.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    Hepsine bakiyorum benim gordugun yuzde 20-25. Kirk iddiasi mevduatci ve partizanlarin hatali bakis acilarindan baska birsey degil.

25 goruyorum dediginiz.
    Aciklanan 15
    10 puanlik sahtekarliga inaniyorsunuz da fazlasi olmaz mi diyorsunuz
    Gida enslasyonu % 100 e yakindir.
    Tek tek inceliyorum aldiklarimi guzel bir peynirin kilosu 45 e dayanmis.
    Berat 6 aya tek habeye dusecek dedi normal yollarla olcagina inanalim hadi

Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    dövizde olsanız yanlıs hesaplamadıysam dovız deger artısı ıle bırlıkte 18000 kazanıyorsunuz
    Arkadaşlar bu hesapların bence çok önemi yok.90 lı yılları anımsayanlar bilirler.Faiz döviz ikiz kardeş gibiydi ,bir müddet faizden kazandım sanırdın hop okkalı bir minidevaülasyon aynı hesaba gelirdi.Önemli olan o sarmala girlimiş olması.O sarmal yıllık yüzde yüzyirmi faizleri normal algılatıyordu insana .Şimdi düşününce inanılmaz geliyor ama yakında yaşarız benzeri günleri gibi geliyor.

Yok mu arttiran. Yuzde yuze ciktik en son. Daha yuksek goren var mi

8. Sen 0.55 i afiyetle yemeye devam
    Dolardaki rakamlarda enflasyon %50 60 larda diyor

Sayfa 462/1023 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •