Sayfa 462/948 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Kitapçı, SILVER yıllardır ucuz kanaatimce...Hani hissenin gitmesine bir türlü izin verilmiyor...Halka arzda 7 dakikada 7 milyon lot, deyim yerindeyse, adeta süpürüldü...Patron defalarca medyada şöyle büyüdük şöyle ödül aldık gibi demeçleri oldu...Hani FORBES dergisi dahil medyada hep boy gösterdi...Cidden SİLVER büyüyordu ama hisse fiyatlarına bir türlü yansımıyordu...Hani diğer ortakların yeni paylaşımları gibi haberler çok okuduk...Burada,bana göre patron ile işbirliği içinde, çeşitli manipülatörler cirit attı...Temennim burada böyle bir yatırımcı gurubu gelmişken SILVER ortaklığı hepimizi mutlu etsin...Bol kazançlarımız olsun..Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    halka arzdan bu yana bilançolar iş yatırım sitesinde duruyor. 2016 dan itibaren gözle görülür hissedilir büyüme yaşanıyor.ondan önceki yıllar öyle bir şeyden söz edemeyiz. özellikle bu yıl son çeyrek de diğer çeyrekler gibi gelirse büyüme devam edecek kanısı bizde oluşacak.

2.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    halka arzdan bu yana bilançolar iş yatırım sitesinde duruyor. 2016 dan itibaren gözle görülür hissedilir büyüme yaşanıyor.ondan önceki yıllar öyle bir şeyden söz edemeyiz. özellikle bu yıl son çeyrek de diğer çeyrekler gibi gelirse büyüme devam edecek kanısı bizde oluşacak.
    teşekkürler SN. EMEKLİ

3.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Sn.Emekli, hani bilanço okumak ile zengin olunsaydı o halde tüm muhasebeciler multimilyoner olurdu ...Sizin bahsettiğiniz ''önceki yıllar için öyle bir şeyden söz edemeyiz'' cümle parçacığını iyi düşünmenizi öneriyorum...Görünürde sizin dediğiniz gibi kesinlikle...Arka planları da araştırmanızı tavsiye ediyorum...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Abi, yoksa kötü bir bilanço mu bekliyorsunuz.
    CEVAP:
    -Tam tersi, güzel bir bilanço bekliyorum.
    SORU:
    -O zaman niye saf değiştirip, garanti veremiyoruz demeye başladınız abi,
    CEVAP:
    -Öyle anlamayın, yok öyle bir şey, bir iddia uğruna konu başka yerlere uzandı.
    SORU:
    -Hiç bir şey anlayamıyoruz, gerçekten kafamız karıştı be abi,
    CEVAP:
    -Bu hisse, şu anda borsanın en iyi hissesi, her yönüyle buna inanın, size bunu söyleyen konusunda uzman biri. Demek istediğimiz ise şu; dünyanın bin bir türlü hali var, her şeye hazırlıklı olmak lazım, o manada hatırlatma yaptık, günlerdir alın diyoruz, yoksa hedef başlangıç fiyatımız 3.00 liradan başlıyor der miyiz.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Günlerce yazarım, müthiş hedefler veririm, söylediğim her kelimeyi, bir bir belgeler, dipnot ve anekdotlarım, kimse itiraz edemez. Ama asla, ve asla son sözü söylemem. Çünkü her şeyin sahibi, son sözün de sahibidir.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Endeks bu arada güzel bir düzeltme yaptı, 118.100 bence artık güçlendi, çok iyi odu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Borsanın güzel kızlarından karel olmuş 8 lira, kocaya kaçan kaçana, Bak SİLVER-CAN, fazla naz yapıyorsun ona göre, sen karel'den daha iyi fiyatta olman lazımdı. Gelip bir de buralara gaza gelmeyin diyorlar ya, hayret ediyorum. Ulen, 2xx liradan işlem yapıyoruz be vicdansızlar, bir de gaz veriyormuşuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Aman kitapçı abi, şu olacak derken sen yine de dikkat et, biraz ayar bozuluyor, 5 saat içeri girdik düzelteceğiz diye, gözünü seveyim.

Sayfa 462/948 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •