abicim bırakın yok korkutma yok malımı kaptırmam yok şu bu dünyadan haberiniz yok bi kısım ekonomist mb faiz düşürecek diyor onu fiyatlıyor borsa usd.
iyimser tahminim bu haftadan sonra pozitife döner 95 soluksuz gider.. kötümseri söylemiyorum.
abicim bırakın yok korkutma yok malımı kaptırmam yok şu bu dünyadan haberiniz yok bi kısım ekonomist mb faiz düşürecek diyor onu fiyatlıyor borsa usd.
iyimser tahminim bu haftadan sonra pozitife döner 95 soluksuz gider.. kötümseri söylemiyorum.
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Dipsiz kuyu
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
53-54-55 ne varsa alıyorum
düştükte artıracağım
dönmek yok
20 milyon tl ye bankanın binde biri satılıyor.
allah razı olsun satandan elleri dert görmesin.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
1.52
Aylardır uyardık.!!
Millete hamal gibi mal taşıtmayın yapmayın etmeyin dedik..
Yok sen speksin sana inat alıyorum
Neden yazıyorsun bizim malların peşindesin..
KY heryerde KY..
1.30 hatta ve hatta 1 tl ler POTADA OLABİLİR!!!
Hem global hem TR ye has riskler çok yüksek
Herşey sana bana anlatılmıyor..
Sadece fiyatları izleyin..
Zerre alım gelmiyor aylardır..
bist30 cöktü resmen...yaklaşık 1 haftadir 1.61/1.55 arasi mal topluyorum güya dip burda bile eksi şuan...velveleye gerek yok hamama giren terler...1.50 altina kadar almiyorum artik düşerse el atarız karınca kararınca...tüm kelli felli kagitlar ağliyor birakin mazlumumuzu![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
merak buyurmayın, dünyadan haberimiz var. hareketlerin en sert olduğu yerler dönüş yerleridir. bunu niçin yapar, korkutmak için yapar. zaten sende önümüzdeki hafta döner beklentisi içindesin, eleştiri manasız kalmış.
en dipte almak yada zirvede satmak, amaçsa benim becerebildiğim iş değil. mart ayında 3,20 olan hisseyi ha 1,60 dan almışsın, ha 1,53den. hamallık yapmadan da bu işte ekmek yok. 35 yıllık borsacı olarak alım yerinin buralar olduğunu biliyorum da, yükselişe geçmesine 1 ay mı, 3 ay mı, 6 ay mı var onu bilemiyorum. haliyle hamallığını yapacağız. ayrıca şu forumda ykbnk speğinin yazacağını hiç sanmıyorum.
Yer İmleri