SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben herkesi uyardığımda, bundan bi cacık olmaz 50 kuruş hedef dediğimde kağıt 75 kuruştu ve beni dinleyip o fiyattan satan herkes mutlu şimdi.
Almaya çok meraklılarsa bu fiyattan alsınlar beni bağlamaz artık.
Sen ne yaptın?
Herkese gereksiz yere ümit pompalayıp milleti bekletip zarar ettirdin.
Spek uşaklığını bırak artık.
Kaçarsın böyle işte buralardan.
Senin gözün buz gibi oldu mu????
O da ne demekse...
Bende bu şirketin hissesi yok bir kac günlük düşüşü dikkatimi çekti şöyle yüzeysel bir inceledim bimekse benzerliği dikatimi çekti bimekste patronlar satti biz aldık yönetim kurulu üyeleri satti bizler aldık tabi onlar satarken her gün fiili dolaşım oranları yükseliyordu bunda da patron satıyor fiili dolaşım her gün artıyor bence uzak durulması gereken bir kagit ben bimekste yakalandim çıkamadım umarım sizler kurtulursunuz ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Fiili dolaşım %65 olmuş, geçmiş olsun. Bu kağıt uzun vadede 0.70 i görsün ben borsayı bırakırım. O kadar net.
Euyo,eukyo,etyat grubuna bak bakalım fiili dolaşımları kaç yıllık bazda getirileri nekadar? Sen bence borsayı bugün bırak
Casper_VIA_V10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler bu kadar emin konuşmayın. Borsadaki hareketleri bilebilecek kadar uzman olsaydınız bu forumda ne işiniz var. Alırdınız puronuzu yatlarınızda zengin hayatı sürerdiniz. Kağıtta olan arkadaşları gereksiz panik havasına sokuyorsunuz. Belkide sizin lafınızla hareket edip malını satacak. Lütfen yorumlarımıza biraz dikkat edelim. Kağıt 0.63 te bahsi geçen 0.70 çok uzak bir fiyat değil.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belkide sizin gibi iyi niyet pompalayıcıları yüzünden bekleyip günden güne eritecek parasını. O saydığın kağıtların hepsine galip girdi ve 2 günde satıp çıkmadı. Buradaki sorun galip patronla anlaşarak girdi ve çıktı gitti dönmemek üzere.
Yer İmleri