Sayfa 462/472 İlkİlk ... 362412452460461462463464 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Saol ustat..tahsis numarası verilince kac gün sonra maas belli oluyor?Heyecan yaptım valla..[emoji3]

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    15 günü geçmez, 1-2 hafta diyelim. Yoğunluk kalmamıştır zaten.

Bu arada tatlı heyecanlar bunlar, Allah her beyaz yakaya bu duyguları yaşamayı nasip etsin. Emeklilik hayatını eli ayağı tutuyorken herkes yaşasın sterim. Nispeten iyi emeklilik maaşı, bir de zamanında yatırımları biraz iyi yapmışsa, güzel bir emeklilik hayatı yaşar beyaz yaka, sonuna kadar da hak ediyor bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Bu arada tatlı heyecanlar bunlar, Allah her beyaz yakaya bu duyguları yaşamayı nasip etsin. Emeklilik hayatını eli ayağı tutuyorken herkes yaşasın sterim. Nispeten iyi emeklilik maaşı, bir de zamanında yatırımları biraz iyi yapmışsa, güzel bir emeklilik hayatı yaşar beyaz yaka, sonuna kadar da hak ediyor bence.
    Cok teşekkür ederim üstat..

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Saol ustat..tahsis numarası verilince kac gün sonra maas belli oluyor?Heyecan yaptım valla..[emoji3]

Benim başvuru ile maaşın bağlanması arası 8 gün sürmüştü. süreçler çok hızlı ilerliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    E-devletten baktığımda tahsis numarası verilmiş gözüküyor... Galiba emklilik işlemleri yapılıyor...
    işlem tamamdır, hadi geçmiş olsun, güzel günlerde emekli maaşınızı harcarsınız inşallah
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

emekli maaşı alabilmek çok güzel bir his.Bizim gibi namusuyla, onuruyla yaşamış, çalışmış insanların devletten alabildikleri yegane şey emekli maaşı. herkesin birgün yaşamasını isterim bende...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Benim başvuru ile maaşın bağlanması arası 8 gün sürmüştü. süreçler çok hızlı ilerliyor.
    evet öyle diyorlar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    işlem tamamdır, hadi geçmiş olsun, güzel günlerde emekli maaşınızı harcarsınız inşallah
    Teşekkür ederim... evet çok hoş bir duygu 9600 küsür günden sonra

8. Hayırlı olsun sn human01.
    Darısı başımıza.

7500 günüm var,
    Emeklilik için bir 17 sene daha bekleyeceğiz.

Sayfa 462/472 İlkİlk ... 362412452460461462463464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •