Sayfa 462/506 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon
Arama sonucu : 4047 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    Sn keko ;patron tahtası artık kcaer,bu kap hangi hisseye gelse hisse en az 2,3 düşenini kırardı.hakan kcaer tahtadan fonluyor kendisini.normalde geri alım yapması lazımdı.kap atıp tavan gösterme sonrada her kademeye mal dağıtma n7n adı nedir sizce?
    bütün hisselerde durum böyledir dostum...patronların muhakak parmakları vardır...patronlar bu aralar faizde olduklarını düşünüyorum..ama faizler düşmeye başladığına borsanın da vakti gelmeye başlayacak...kişisel düşüncem budur...bu aralar dayak yemeyen hisse yok gibi...buda ister istemez morallerimizi bozuyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Endeksin ralli döneminde hep düşmüştü zaten, eğer ki bu iş bağlantısı ve rakamı yalan değilse bu hisse piyasada ayrisip toparlanmaliydı, olmuyorsa alım yapılmalı.

3. Alın size iş kapı ; 41 den başlayıp bir güzel dağıtım yaptı çıktı ,bu günde ya eksi kapatır yada yarın 38 e geri gelir.yeni kurbanlar hayırlı olsun.. tekrar ediyorum bu şirket spk'ya şikayet edilmedikçe bunlar daha iyi günlerimiz.. Hakan Kocaerin şirket tahtasından kendisini fonlamasın7n durdurmanın tek yolu budur geri kalan her
    şey magazindir..

4. 93 milyon dolar iş bağlantısı ile %1 prim hem de hisse 7-8 ayın dibindeyken, hiç haber falan olmayan Eregl %3, Sise %2 çıktı bugün, biraz utanır insan yahu, şirket yönetimi hiç mi rahatsız olmaz bu durumdan, bu hisse hangi haberlerle gidecek, kim yapıyorsa SPK'ya şikayet edin.
    Yatırımcının velinimet olduğunu bir gün anlayacaklar elbette, daha da anlamazlıktan gelseler iki yakaları bir araya gelmez.

Tüm Kocaerzedelere iyi tatiler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Yarın Bist 50'de işleme başlayacak, 100 milyon dolara yakın iş aldı, kendinine biraz çeki düzen ver artık, bunlar yokken 70'leri gördün şimdi 40 bile olamıyorsun.

6. Bugün Bist 50 endeksinde işlemlere başlayacak, fiyat 39.82 bakalım fonların dikkatini çekecek mi, sene sonuna kadar 50'li rakamları görebilecek mi, böyle üstüne koymadan yerinde saymaya devam ederse bir mk olmaz, 93m usd iş alımı ile sıfır prim olur mu.

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugün Bist 50 endeksinde işlemlere başlayacak, fiyat 39.82 bakalım fonların dikkatini çekecek mi, sene sonuna kadar 50'li rakamları görebilecek mi, böyle üstüne koymadan yerinde saymaya devam ederse bir mk olmaz, 93m usd iş alımı ile sıfır prim olur mu.
    Yeni endekse %3 eksiyle başladık, fırsatları hiç kaçırmıyor, hep endeksin iki katı düşer ama yarısı kadar bile çıkmayan moktan bir şirket, masa sandalye şirketi sanki.

8. Endeks toparlanır hakanın hissesi eksi 2 hala, metal eşek fırtınası bile yok.

Sayfa 462/506 İlkİlk ... 362412452460461462463464472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •