Sayfa 462/1003 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Herkese merhaba. Uzun durmayacagim. Beklentilerimi yazip cekip gidecegim.

Faiz >>> Beklentim Bu ay icin 25 - 30 arasi bir faiz. Onumuzde ki 3 toplantida artis devam eder. +-5 GLP de sus diye eklenir. Eylul Ekim pas gecilir Kasimdan itibaren kademeli olarak dusurulur. Niye her aya toplanti koymuslar ki amk.

Doviz >>> Doviz sepetinde beklentim temmuz icin 28 30 lira. Su an 24.5 civari. Yuzde 15 lik bir artis daha bekliyorum. Yilsonu beklentim ise 35 lira. Mala mi ney

Borsa >>> Artmali, kesinlikle artmali. XU30 da hedefim 8888. Olurda 5000 altina duserse ki sanmam muthis bir alim firsati olur, Bu donemde kesinlikle 3 -6 -12 aylik ya da tarihi zirve yapmis hisseler takip edilmeli. Buna PGSUS, FROTO, ADEL, MGROS guzel orneklerdi.

Bu kadar. Saglicakla ve esenlikle kalin.
    Diğer köyden bir arkadaşın yorumu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,300
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası haziran ayı faiz kararı toplantısı 22 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. TCMB'de geçtiğimiz günlerde başkanlık görevine getirilen Hafize Gaye Erkan başkanlığında gerçekleştirilecek toplantı sonrası faiz kararı saat 14:00'te duyurulacak.

Burada dikkatli olmak lazım,dövizin karşısında tek silah faiz artırmaktır

3.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    suriye'de tatsız gelişme " iddası "

Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyinde bir Rus askerini öldürdüğü iddia edildi.Associated Press haber ajansı Suriye Gözlemevi'ne dayandırdığı haberinde Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki topçu atışının bir Rus askerinin hayatını kaybetmesine, dört Rus askerinin de yaralanmasına neden olduğunu bildirdi.

AP bugünkü bombardımanın ABD'nin desteklediği Kürt savaşçılar ve Türk birliklerinin Suriye'nin kuzeyindeki dün girdiği çatışmalarda Kürt tarafında kayıplar yaşanmasının ardından geldiğini belirtti.

Rus ordusu, Suriye hükümeti ya da Türk yetkililerden henüz konuyla ilgili yorum yapılmadı.

Merkezi İngiltere'de bulunan muhalif izleme örgütü Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Türk birliklerinin Herbel ve Halep vilayetindeki Um Hoş köylerini birbirine bağlayan yola düzenlediği bombardımanda bir Rus askerinin öldüğünü, dördünün ise yaralandığını bildirdi.

Suriye'nin yarı özerk Kürt bölgesindeki Hawar haber ajansı da bir Rus aracının vurulduğunu, can kaybının olduğunu belirtti ancak tam sayı vermedi. Bir diğer Kürt haber ajansı North ise, bir Rus askerinin öldüğünü üçünün yaralandığını bildirdi.

https://www.voaturkce.com/a/turk-bir...i/7133344.html

geçen kaç yıl odu unuttum ,putin bize acayip ceza kesmişti...Reis onu ikna etmek için Türkiye'yi acayip bir borç yükü içerisine sokuştu...

şimdilik rusyadan ses falan yok...umalımda haber asılsız çıksın...
    Her türlü durumu kullanıyorlar, mayına basmış araç..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Nihayet fiyatlar $ a sabitlenmiş. Abi yarın alırsan bu fiyat olmayabilir diyorlar. Sevdim, kargaşa ortadan kalkmış
    Another day in paradise

5. Banka mevduat miktarları ile bilgi var mı?. Sisteme giren çıkan ne kadar. Mevduat mevduat para para.

6. Lübnan parası ile Amerikan parasının çizgileri.

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    dolar viop ilişkisine hiç takılmayın

orası reel bir piyasa değil

sakın işlem yapmayın saniyede çarpılırsınız
    Niye çarpılayım yıllardır viopta işlem yapıyorum, başta dolar ve altın kontratlarinda. Benim için spota göre tek dezavantajı kontratlarda kazançtan yüzde on stopaj kesiliyor.

Sayfa 462/1003 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •