Bugün kapının önünde dikilirken üç beş al sat yapmışım az işlem ile iki emekli yevmiyesi çıktı
Bugün kapının önünde dikilirken üç beş al sat yapmışım az işlem ile iki emekli yevmiyesi çıktı
ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'ten "Trump, İran konusunda ileri adımlar atabilir" mesajı
ABD Başkan Yardımcısı JD Vance'ten "Trump, İran konusunda ileri adımlar atabilir" mesajı
WASHINGTON (AA) - ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, Başkan Donald Trump'ın, İran'ın zenginleştirme faaliyetlerini sonlandırmak için daha fazla önlem almaya karar verebileceğini belirtti.
ABD Başkan Yardımcısı Vance, X hesabından yaptığı açıklamada, Başkan Trump'ın İran'la ilgili pozisyonuna ilişkin bir değerlendirme yaptı.
Vance, Trump'ın son 10 yıldır her fırsatta İran'ın nükleer silaha sahip olamayacağını vurguladığını kaydederek, "Başkan (Trump), İran'ın zenginleştirme faaliyetlerini sonlandırmak için daha fazla önlem almaya karar verebilir. Bu karar nihai olarak başkana aittir." ifadesini kullandı.
"İran, zenginleştirme yapmadan sivil nükleer enerjiye sahip olabilirdi ancak İran bunu reddetti. Bu arada, İran sivil amaçlar için gerekli olan seviyenin çok üzerinde uranyum zenginleştirmiştir." yorumunu yapan Vance, Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (IAEA) tarafından İran'ın nükleer silahların yayılmasını önlemeye yönelik yükümlülüklerini ihlal ettiğinin tespit edildiğini vurguladı.
- â İsrail'in İran'a şiddetli saldırılarıyla başlayan çatışma
İsrail, 13 Haziran'da İran'ın farklı kentlerindeki nükleer tesisler başta olmak üzere ordunun üst komuta kademesini de hedef olan geniş çaplı saldırılar düzenledi.
İran Genelkurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Genel Komutanı ve bazı üst düzey komutanlar ile 9 nükleer bilim insanı saldırılarda ölürken, toplam sivil kaybı 224 olarak açıklandı.
İran ordusunun İsrail'e balistik füzelerle yaptığı misillemede 24 kişinin öldüğü, 500'den fazla kişinin yaralandığı aktarıldı.
Türkiye başta olmak üzere çok sayıda ülke İsrail'i kınadı.
Kaynak : Anadolu Ajansı Matriks haber no 982
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
SON DAKİKA: Başkan Trump, İran Dini Lideri'nin tam olarak nerede saklandığını bildiğini ve "kolay hedef" olduğunu söylüyor.
Trump, "En azından şimdilik onu ortadan kaldırmayacağız" diyor.
Trump, "Sabrımız tükeniyor" diye ekliyor.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ben şunu anlıyorum
Ben zaten borsadayım borsa o seviyeye gelirse ben zaten ihya olurum yani milyarder belkide o zaman USD ne olursa olsun yani paramız pul olsun demek
Elimde gram altın var 45 gün önce 4.418 den aldım savaşlar oldu o oldu bu oldu şu oldu hala zarardayım ve 5 yıl önce son kez yazmıştım borsayı bırakıyorum diye ve 5 yıl hiç oynamadım bakmadım sonra şeytana uyduk 5 yıl sonra 3 kuruş paramıza 5 kuruş daha katalım diye borsaya güven olmadığı için gram altın aldık malum altının çıkış sebebi savaştır genelde peki ben 3 kuruş para kazanacağım diye birilerinin ölmesini lazım beni bu çok rahatsız ediyor ve bu ay ne kazanırsam yine bırakacağım bulaşmayacağım ben dinsizim sözde dinsizler maddeci olurlar ve bu dünya da daha iyi yaşamak için daha kötü olurlar dindarların deyimiyle fakat ben dediğim gibi birilerinin ölümü ile para kazanacak şampiyon yada borsada bir şirketin patronunun üçkağıdı yada speği ile yine birilerinin canını yakarak para kazanacak şampiyon eğer dindar isem zaten bu para bana yar olmaz ezcümle burada dindarım diye geçinip para kazanmak için her türlü haksız kazanç yada yanlış yapıp dinsizlere laf çakmasın beni din adam insan yada iyi yapan şey din değil çok para değil ahlakımdır
Son olarak borsa oynayıp AKP'yi öven ve din ile övünen kişiler burada ancak kendilerini rezil ederler
Dipnot teknik temel indikatör vs yada ben yıllarımı verdim borsada oynamak kazanmak benim hakkımdır diyenede elbette hakkındır fakat birilerini incitmemek kaydıyla
Kusura bakmayın uzun oldu biraz lafı size söylerken sayenizde herkese de gitti
Saygılar
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
BREAKING: Senior American officials to Barak Ravid:
Trump is seriously considering attacking Iran and is holding a crucial meeting with his advisers.
SON DAKİKA: Üst düzey Amerikalı yetkililer Barak Ravid'e:
Trump, İran'a saldırmayı ciddi olarak düşünüyor ve danışmanlarıyla kritik bir toplantı yapıyor.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
https://stock3.com/produkte/hebelzer...9t7x5-84263780
Brent Crude Öl
75,987 $/bbl.
3,70 %
JFD Brokers: Realtime
20:31:19
2,713
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Yer İmleri