Sayfa 463/928 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben hiç yuksek fiyattan mal almadım çok şükür, 4 lerden 3 lerden ufaktan alip sattım, şu anlık ufak miktarlarda calisiyorum, ortam hosuma gitmiyor, her gün bir hendikap, aptal oldum, ama son gunlerde bu kagitta belirgin bi hareket var sanki, yaniliyor muyum.ytd.
    Yanılıyorsun ortak sen nasıl ufaktan alıp satıyorsan by da 5 kademe kaldırıp satıyor okadar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Bu gubre bizim ömrümüzü yedi geçen hafta yatırımcı ilişkilerini aradıktan sonra tüm umudum tükendi ...bu havada iran ambargosuda bitmez 2015 ten belli paramız enflasyon ve döviz karşısında pul oldu ..Kim billerek isteyerek bizi bu hake düşürdüyse Allaha havale ediyorum helede şirket görevlisinin tam fosfat yatırımı yapıyorduk son anda vazgeçildi diyor malum şirketin yatırımından dolayı...100 günlük planda gübre ve tarımda var ama bize yansırmı...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Bu gubre bizim ömrümüzü yedi geçen hafta yatırımcı ilişkilerini aradıktan sonra tüm umudum tükendi ...bu havada iran ambargosuda bitmez 2015 ten belli paramız enflasyon ve döviz karşısında pul oldu ..Kim billerek isteyerek bizi bu hake düşürdüyse Allaha havale ediyorum helede şirket görevlisinin tam fosfat yatırımı yapıyorduk son anda vazgeçildi diyor malum şirketin yatırımından dolayı...100 günlük planda gübre ve tarımda var ama bize yansırmı...ytd

gubretasda buyume yavasladi....kar edememe hastaligina yakalandi....artan petrol fiyatlari gubre fiyatlarina yansiyacak ama dunyada alim gucu dustu....yurt ici kar marji cok dustu sirkete zarar veriyor artik....hisse spekulatif hareket edebilir burasi bist ....temel veriler duzelir mi kisa vade zor....

4. ambargo kalkmıştı gubrf sat vermişti....ambargo geldi acaba al verir mi....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ambargo kalkmıştı gubrf sat vermişti....ambargo geldi acaba al verir mi....
    Bizde bu şans oldukça zor ama akıllı spek bu fiyatlardan toplamalıki yaptırım kalkınca voleyi vursun...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Bizde bu şans oldukça zor ama akıllı spek bu fiyatlardan toplamalıki yaptırım kalkınca voleyi vursun...ytd

Gelecek yillar petrolun 90-95 dolar olmasi bekleniyor....belki gubre fiyatlari artar....alim gucu dustu bu kotu....

Sayfa 463/928 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •