Sayfa 463/948 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Borsanın güzel kızlarından karel olmuş 8 lira, kocaya kaçan kaçana, Bak SİLVER-CAN, fazla naz yapıyorsun ona göre, sen karel'den daha iyi fiyatta olman lazımdı. Gelip bir de buralara gaza gelmeyin diyorlar ya, hayret ediyorum. Ulen, 2xx liradan işlem yapıyoruz be vicdansızlar, bir de gaz veriyormuşuz.
    ŞU borsanın güzel kızlarından kareli geçen yıl bugünlerde %10 zararına 2.16 ya verdim peşinden koşanlara brüt işlem mecburiyeti gelince, onlar kredili işlem yapıyorlardır nereye kadar verecekleri belli olmaz diye , verdiğim andan sonra aşağısını hiç görmedi

ANLAYACAĞIN SPK BENİ ÇOOOK İYİ KORUDU...

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Borsanın güzel kızlarından karel olmuş 8 lira, kocaya kaçan kaçana, Bak SİLVER-CAN, fazla naz yapıyorsun ona göre, sen karel'den daha iyi fiyatta olman lazımdı. Gelip bir de buralara gaza gelmeyin diyorlar ya, hayret ediyorum. Ulen, 2xx liradan işlem yapıyoruz be vicdansızlar, bir de gaz veriyormuşuz.
    Sayın izci karel daha kocaya kaçmadı, nişan takıyorlar. Düğünü yapsınlar ordaki karelciklerle de silver alacağım.

3. https://pembeteknoloji.com.tr/silver...zlu-ocak-9896/ yeni ürün

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
    bir halt olacağı yok.

Sn.izci yi silver la beraber tanimis oldum.onun karsilikli diyalog seklindeki konusmalarini anlayana kadar sanıyordum ki.Adam yatırım yaptığı yere telefonla bağlanıp köstebek birisinin konusmalarini bize yaziyor 😊olayi cozmem biraz zaman aldi, sagolsun hep okurken gulumsetiyor☺

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bakalım teknik nerelerden al verip toparlanma başlar

7.  Alıntı Originally Posted by engincan Yazıyı Oku
    Sn.izci yi silver la beraber tanimis oldum.onun karsilikli diyalog seklindeki konusmalarini anlayana kadar sanıyordum ki.Adam yatırım yaptığı yere telefonla bağlanıp köstebek birisinin konusmalarini bize yaziyor [emoji4]olayi cozmem biraz zaman aldi, sagolsun hep okurken gulumsetiyor☺

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Harika süper 🤣[emoji23]

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 463/948 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •