Sayfa 463/735 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Bir şekilde Cem beyin kafasında büyüme ve yurt dışına açılma fikri var ve şirketi gerçekten bitirilen yatırımlarla karlı ve temettü verir hale getirdi bu şekilde stratejik ortak bulmasının daha kolay olacağını düşünmüş olmalı zaten credit ile birkaç görüşmeleri olmuş olmalı nihayi karar verilemeden anlaşma bitirildi şuan yetki ceo hanımefendide zaten görüşülen firmalar bellidir ansızın bir haber karşımıza çıkarsa şaşırmam bu kağıdı yıllardır tutarım ilk defa geçen sene ve bu sene temettü veriyor ve kar rakamları iyi gelmeye başladı ve bilançoları şeffaf geliyor İngilterenin AB den çıkması arap ülkeleri ve Çin pazarının Türkiye ilgisi artarak devam ettikçe bu kağıt buralarda tutulamayacak istedikleri kadar baskılasınlar hepberaber göreceğiz
    ytd

2.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Hocam genel kurul gundem maddelerinde 13. Maddeye bir bakarmisin.standart bir maddemi yoksa ozel bir durummu? Kapa bakip bir yorum.olmazsa gecen yilmi kaoada bakmali.gindem maddeleri aynimiymis
    satış haberi olayını sanmam. şirket yatırımlar ile büyümeye devam ediyor zaten jaklin hanımda var zaten bence satılmasin. yatirimlara devam edebilirler , yeni şirketler kurabilirler satın alabilirler. ben beklerim acelem yok.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

3. stratejik ortaklık kesin olacak bilançolarla bunu destekleniyor ve dışa açılmak için şart, ortamda iyileşme var ve VAKKO krizden etkilenecek şirket değil müşteri kitlesi belli turizm bu sene daha canlı olacak ve dolar kuru nedeniyle geçen sene mağazalar talan edildi ayrıca şirketlerde dolar kurunun yüksekliği sebebiyle hayli ucuz ve Türk şirketleri dikkat çekmeye başladı.Ayrıca hükümetin tekstil şirketlerine desteğinin artacağını düşünüyorum.
    ytd

4. Bu arada eski yillardaki kap haberlerine baktim.13 madde o zamandada varmis.2009 dakinde var.yani heyecana gerek yok )

6. Cem hakkonun kizi pia hakko yakin arkadasiyla fasa gezmeye gitmis arkadaslar fesbuktada paylasmis. Eee hisse gitmiyo bari magazin konusalim ))

7. Bu harekete sasirmadimda hep geri asagi geliyor.satip alttan geri alamayi bir turlu beceremiyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bu harekete sasirmadimda hep geri asagi geliyor.satip alttan geri alamayi bir turlu beceremiyorum.
    ben de açıkçası geri gelir diye düşünüyordum ama bu sefer çok hacimli gidiyor. bu gün tavan kaparsa yarın bu gevşeği ele verirler bence. bistte artık yeni moda oldu gün içi bir hisseye girip tavanı gösterip yada tavana yakın bir fiyatı gösterip sonrada ele veriyorlar.

Sayfa 463/735 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •