Sayfa 463/781 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 6243 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    3. Ceyrekde 30 milyar tl net kar ve ilk 9 aylikda 42 milyar tl net kar bekliyorum.
    🙏🏿 Antepli.
    Who, baby, Who Will Save The World?

2.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Sanırım düşünduklerim gerçekleşecek gibi. Tabi ne kadar doğru onu da bilemiyorum ama demek ki Kışın Türkiye ye gelecek insanlar için beklenti baya var bu konuda
    Medya haberini aşağıda vereyim, sizde okuyun

Yiğit Bulut'tan kritik iddia! ''Harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın''
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, Rusya'nın doğalgaz akışını tamamen kestiğini duyurduğu Avrupa Birliği ülkelerinde yaşayan vatandaşlar hakkında önemli bir iddiada bulundu.

2022-09-04 07:18:41

Yiğit Bulut'tan kritik iddia! ''Harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın''

Rus petrol şirketi Gazprom, 3 gün boyunca kapalı olacağı duyurulan Kuzey Akım 1 boru hattında tespit edilen yağ sızıntısı nedeniyle Avrupa'ya gaz akışının süresiz olarak durdurulduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Bulut, yaşanan gelişmeye ilişkin olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Avrupa Birliği vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye'de geçirmek için harekete geçtiğini iddia etti.

Yiğit Bulut paylaşımda, "İlahi Adalet! Gazı kesilen AB vatandaşlarından en az 1 milyonu bu kışı Türkiye'de geçirmek için harekete geçti. İstanbul, İzmir, Antalya ve birçok ilde oteller kışı dolu geçireceği gibi ev alım ve kiralama için harekete geçtiler! Malınızı ucuza kaptırmayın Muhtaçlar! İlahi adalet!" diye yazdı.

Özellikle Almanya dan da baya insan gelebilir. Avrupa Türkiye yi yakindan iyi tanıyor, Kışın kalmak için Afrika yerine Turkiye ye geleceklerdir. Bu konuda en ekonomik, en bilindik en favori ulkelerden birisi Türkiye zaten

Tavsiye içermez medya haberi dır
    Hali hazırda her yıl kışın 2-3 ayı bizim otellerde geçiren Avrupalı emekli bir popülasyon var. Hatta her yıl aynı odada kalıyorlar. Bu sayının artırılmasına yönelik çalışma var.

Kışın için rezervasyonlar başladı geçmiş yıllara kıyasla çok çok iyi gittiğini söylüyor bu işin içindeki insanlar.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Hali hazırda her yıl kışın 2-3 ayı bizim otellerde geçiren Avrupalı emekli bir popülasyon var. Hatta her yıl aynı odada kalıyorlar. Bu sayının artırılmasına yönelik çalışma var.

Kışın için rezervasyonlar başladı geçmiş yıllara kıyasla çok çok iyi gittiğini söylüyor bu işin içindeki insanlar.
    Her sene bir miktar insanin kış turizmi için geldiği Doğrudur hocam. Katiliyorum.
    Ancak bu kış hatırı sayılır baya insan gelebilir. Geçen senelerde kışın gelen insan sayısınin üstüne belki 2-3 milyon daha ekleme yapabilirler. 450 milyonluk Avrupali insandan kış aylarini gecirmek için bu seneye özel olarak eksradan 2-3 milyon gelir diye düşünüyorum. Bu tüm otellerin açık olması gibi birşey demek olur bence.

Bunlar olursa;
    Hem Rusya tarafından kış turizmi için gelen otahminolacaklarimiz 750 bin diyelim

Her sene gelen bir miktar Avrupalı 500 bin olsun diyelim

Dogalgaz krizi yüzünden 2 milyon Avrupalı geleceğini düşünelim (kış boyu)

Yani nerden bakarsak bakalım 3 milyona yakın bir insan dışardan gelip Turkiye de kış aylarını geçirebilir.
    Bu rakam bence çok iyi bir rakam
    Dahası Katar kupası var birde, personel artırılacak,

Zaten şu yeni bilanço tahminleri gelseydi ve ağzımız kalsa diye bekliyorum şimdiden. Tahminler geldikçe hisse kendisini yukarı itmeye çalışacak. Çünkü gelecek Bilanço süper bilanço olacak ve tarihi rekorunu ilan edecek. Hissede kendini yukarılarda bulacaktir yakında. Merakla ve merakla bekliyorum 1 ay sonrasının ne olacağını

Ekim e birşey kalmadı. Ekim başındaki uzman tahminleri bu hissede iyi coşku yaratabilir.

Neyse fazla söylemiyim hocam.
    Olumlu çok iyi etkenler var bu hissede
    Bunun gibi büyüyen hisse bulmak ta zor.
    Zaten gerçek değerinin altinda ucuz
    Büyüme hisseleri yabancinin da favori hisseleridir her zaman
    Yani yeni coşku başlar yakında

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

4. https://twitter.com/tk_tr/status/156...Z9Lh2sIX-RROyA

Qatar işi hayırlı olsun diyelim mi?

5.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    https://twitter.com/tk_tr/status/156...Z9Lh2sIX-RROyA

Qatar işi hayırlı olsun diyelim mi?
    Umarım saçma sapan sponsorluk işi değildir.

6. Sampiyonlar ligi sponsorlugu ya da Qatar dunya kupasi ile ilgili. Bana ilki daha olasi geliyor

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Umarım saçma sapan sponsorluk işi değildir.
    Qatar Airways ile anlaşmadır diye umut ediyorum.

Sponsorluk olursa üzülürüm…

8. bu sene temettü ödemesi çok muhtemel. ahmet bolat prim dağımında yatırımcılarımıza da vereceğiz gibi bir ifade de bulunuyor ki benim seneye beklentim hem bedelsiz hem temettü. benzerini 2012 de yapmıştı sanrıım.
    ytd

Sayfa 463/781 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •