Sayfa 464/794 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Çünkü burada yığınla satmayın.. Bekleyin.. Deyip de kendi satan birsürü boş adam var... Ve tahtanın sahibi yok.. Sahibi olsa koyar biyere 1 milyon lot düşmesini engeller.. Ama yok.. Olan benim, senin, onun lotlara oldu. Durum bu..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Zarar çok beklemekten başka çare yok..

VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Markayla trnsk arasindaki fark bu..
    Markanin sahibi var
    Trnsk nin yok..

Yazık günah ne diyeyim bulaştık belaya kim bilir ne kadar sürünürüz buralarda kendime çok kızıyorum geçmişde bu pazardan canım çok fazla yanmışdı gene neden bulastım çok uzun zamandır bu pazara bakmazdım lanet olsun

5. eşleşme kaçta.

6. transturkun sahıbı var olmasa sabah tabandan o kadar hisseyi kim alacak ky satarken.yalnızca yokmuş imajı veriyor.ayrıca biz yakın izleme pazarındayız o başka pazarda.sabah istese tabanı bozmazdı satmak isteyenlere yine fırsat verdi.ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    transturkun sahıbı var olmasa sabah tabandan o kadar hisseyi kim alacak ky satarken.yalnızca yokmuş imajı veriyor.ayrıca biz yakın izleme pazarındayız o başka pazarda.sabah istese tabanı bozmazdı satmak isteyenlere yine fırsat verdi.ytd.
    Tabandan alan senin benim gibi maliyet düşürmeye çalışan küçük yatırımcı.patron ve spek de bizim gibi sazanlara veriyor mali..madem tahta sahipli patron arkasında neden taban hâlâ...

8.  Alıntı Originally Posted by ugur2 Yazıyı Oku
    eşleşme kaçta.
    tabana kuvvet..

Sayfa 464/794 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •