Sayfa 464/993 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,705 - 3,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Rusça bilen biri bir zahmet söylesin, çeviri doğru mu?
    Doğruysa doların köküne kibrit suyu dökülür.

Putin-Avrupa'nın muhatabı bundan sonra Türkiye' dir

https://mobile.twitter.com/cetinkaya...42416686047232

Az yüz bulsalar 1 tl ye alıp 100 tl ye satacaklar
    bir halt olacağı yok.

1980 Sonrası gençlik bu tarz sinema, edebiyat, kültür, felsefe gibi alanlardan çok uzak kaldı, o nedenle imla bilmemeleri normal.

1990'lı Yıllarda ÇinÇin ile bu biraz gelişse de, yetersiz kaldı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,342
    Guya dolar topiği,ne arasan mevcut,imla kuralları için uyaranlar vs ne ararsan var,mesela benim laptoplarımın bazılarında harf sorunu mevcut,sorunlu olanını devamlı kullanıyorum,çünkü explorer bunda çatır,çatır çalışıyor özel yüklediğim programlan,üstelik windows 7 kullanıyorum,8-10-11 bana vasat geliyor,explorerde açmadığım girmediğim yer yok,diğer sağlayıcılar sorunlu devamlı uyarı veriyor,explorer pek çalışmıyor gündemden düştüğü için,crom ise en berbatı,brave kısmen iyi reklamları ayıkladıgı için,ama oda silme yapıyor, explor yerine edgeyi devreye sokmuslar,ondada sorun var,diğer sağlayıcılarda farklı değil,mesela derin wepte en iyi kullanılan sağlayıcı explorer,eskiden çoğu kullandığımız programlar kaldırıldı,amaç akıllı telefon için herşey,virüs programın varsa yenilemediğin için bir virüs gibi çalııyor,sistemi bloke ediyor vs neyse,explorerin desteğini neden kaldırırlarki,neymis güvensizmis açık veriyormus,hangi teknoloji ürün güvenliki,hepsi heklenebilir

5. Her kutuptan köşe yazıları okudum. Nadiren sokağa çıktığımda havayı koklarim esnafın hâline bakarım işine gücüne yüzüne bakarım. Sansür yasasından anlayacağınız üzere sıkıntılar var. Ben akp nin %50-70 aldığı bir ilde yaşıyorum. Genel durum Reha başkanın düşündüğünün çok ötesinde. Malum sessizlik var bu korkudan ben de dahil buna. Benim evime AKP'li kardeşlerim !! gelse siyasi düşüncemi sorsalar Reiis derim. Bunun zıttı söylem mümkün değil. Başımızda ki Kim yönetim biçimi demokrasi daha ne istiyorsunuz. Anlayana sivrisinek saz anlamayana yaprağım az.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Rusça bilen biri bir zahmet söylesin, çeviri doğru mu?
    Doğruysa doların köküne kibrit suyu dökülür.

Putin-Avrupa'nın muhatabı bundan sonra Türkiye' dir

https://mobile.twitter.com/cetinkaya...42416686047232
    külünk abi haklı çıkar mı 8-9 seviyelerini görür müyüz?

veriyom bakın mehteri üstadım

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    külünk abi haklı çıkar mı 8-9 seviyelerini görür müyüz?

veriyom bakın mehteri üstadım
    Togg üretimi, rus gazını satış, turizm de kışın bile full oteller vs derken önümüzde ki dönem dünya da ülkemizin şahlanış dönemi olacabdbdjaasdasas.
    Bir de kırmızı kar yağdımı tamamdır gg.

Neyse ben bile maddi durumu az buçuk iyi birisi olarak 5 litresi 900 tl olmuş zeytinyağı yerine gidiyimde file den harrrrras marka alayım..

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Nadanı terk etmeden, yârânı arzularsın
    Hayvanı sen geçmeden insanı arzularsın
    “Men arefe nefsehu kad arefe rabbehuâ€
    Nefsini sen bilmeden Sübhan’ı arzularsın
    helal basganıma

Sayfa 464/993 İlkİlk ... 364414454462463464465466474514564964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız