Sayfa 465/776 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 6201 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Borsa dünkü kaybını telafi etti hatta dine göre artıda safkar ise hala sürünüyor bazı sitelerde ve burada satılacağı düşünülüyor hissenin pek ihtimal vermesem de söylentisi bile kıpırdamasına yol açmadı kişisel düşüncem satılırsa belki patron ve spek değişince hisse gider yukarı doğru çünkü bu ikili sürekli sinekten yağ çıkarmak için uğraşıyor 2 sene olacak neredeyse bi hisse nere gideceği belli olur borsaya göre tepki verir bu hisse olumlu herşeye kulaklarını tıkamış olumsuz habere ise uç katı geriye giderek tepki veriyor küçük yatırımcıyı da küstürdüler bırakın almayı maliyet bile düşürmek için almıyor niye alsın aldıkça hisseyi düşürüyorlar yatırım tavsiyesi değildir....

2. ben 86 dan birazını boşaltıım arkdaşlar,şu piyasada gitemzse ne zaman gidecek,aşağıya gelirse alacağım tekrar.yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3. Borsa kağıdı değilsin safkar borsa yıllık rekor kırıyor sen hala yerinde say düşerken dört nala aşağıya doğru gidiyorsun derdin ne küçük yatırımcıyı böyle çekemezsin yada kurtulamazsın çok basit ya tavan ya taban bak iki günde nasıl el değiştiriyor hisse kafayı yememek elde değil ya cumayı bekleme açıkla bilançoyu en azından biraz yeşil olsun kağıt yatırım tavsiyesi değildir...

4. ben biraz daha sattım 90 oldu,arkadaşlar isterseniz hepsini satayım :=)

5. Hala aşağıya çekmek peşindeler

6. 92 den birden 88 e düştü

7. 1.92 de ne var arkadaş bırakın gitsin ya yukarı ya aşağı yeter ki bırakın yatırım tavsiyesi değildir...

8. Hacim böyle giderse dahada artar ve 1.92 de geçilir belki

Sayfa 465/776 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •