Sayfa 465/931 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Dolar arttikca portfoy kar edicek diyerek tatava yapan arkadaslara selam ederim.
    Short pozisyonlar tum parayi cekiyor maalesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Neden kapamıyor shortları bu gerizekalılar stopları yokmudur ?

Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    İşte bunu demek istiyorum. 0.76 şu anda. Hala da sermaye eriyor. Hisse 0.76 olmuş, bu para 221 milyondan 212 milyona düşmüş ben Temettü alsam ne almasam ne

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Alıntı Originally Posted by fLameng Yazıyı Oku
    Sahsi fikrim pozisyonu kapatip zarari kabullenmek istemiyorlar. Sanirim dolarin yil sonuna kadar daha makil noktalara dusecegini dusunuyorlar.

imza yok.

Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku
    Sahsi fikrim pozisyonu kapatip zarari kabullenmek istemiyorlar. Sanirim dolarin yil sonuna kadar daha makil noktalara dusecegini dusunuyorlar.

Dolar mutlaka düşecektir ama umarım bu arada portföy iyice erimez. Kar/sermaye artışı olmayınca uzun vadede hissenin değeri azalıyor. Uzun vade/temettü yatırımcısı giriyor bu hisseye sonuçta al-satçı değil.

5. An itibarı ile 6 aylık 8.200 olan karımız ortalama 2.000 milyona düştü berbat....

hala da 0.76 görünce alasım geliyor. bizimki bağımlılık mıdır nedir anlamadım ki ISYAT addiction.

7.  Alıntı Originally Posted by Gkhn Yazıyı Oku

sorun short pozisyonda değil zaten döviz fazlası var. asıl sıkıntı faizlerde. bankalar neden taban oldu? isc 4 TL fiyatlanıyor ocak ayında 8 TL üzerindeydi. hala dolar çıktı şöyle böyle diyorsunuz.
    piyasa bankaların temerrüte düşeceğini fiyatlıyor. CDS 513 oldu eldeki eurobond'lar değer kaybediyor. dolar artışına rağmen değer kaybediyor.
    en kötü senaryo eldeki eurobondların tahsil edilememesi. bankaların temerrüte düşmesi.
    böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum ama piyasa sürekli bankaları satıyor.

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    sorun short pozisyonda değil zaten döviz fazlası var. asıl sıkıntı faizlerde. bankalar neden taban oldu? isc 4 TL fiyatlanıyor ocak ayında 8 TL üzerindeydi. hala dolar çıktı şöyle böyle diyorsunuz.
    piyasa bankaların temerrüte düşeceğini fiyatlıyor. CDS 513 oldu eldeki eurobond'lar değer kaybediyor. dolar artışına rağmen değer kaybediyor.
    en kötü senaryo eldeki eurobondların tahsil edilememesi. bankaların temerrüte düşmesi.
    böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum ama piyasa sürekli bankaları satıyor.
    Sn serkan ben eurobondları biliyorum.Misal cuma eurobondlar ortalama yüzde 8 kaybetti,dolar yüzde 17 arttı,nette yüzde 7 ila 9 falan kar olmalı.O kar yok.Demek ki dolara karşı alınan pozisyon yemiş parayı.Temettü işine gelince bu yıl komik o iş.Dolar bazında yüzde 50 zarar eden paramız kar etmediği paradan bir de sermayeden yiyerek temettü verse ne olacak vermese ne olacak.O değil de serhat gürleyeni göreniniz var mı.Görürseniz bana yollarmısınız bişi dicem ben ona, iki dakka görmem lazım acilen ))))))))

Sayfa 465/931 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •