İşte bunu demek istiyorum. 0.76 şu anda. Hala da sermaye eriyor. Hisse 0.76 olmuş, bu para 221 milyondan 212 milyona düşmüş ben Temettü alsam ne almasam ne
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
An itibarı ile 6 aylık 8.200 olan karımız ortalama 2.000 milyona düştü berbat....
hala da 0.76 görünce alasım geliyor. bizimki bağımlılık mıdır nedir anlamadım kiISYAT addiction.
sorun short pozisyonda değil zaten döviz fazlası var. asıl sıkıntı faizlerde. bankalar neden taban oldu? isc 4 TL fiyatlanıyor ocak ayında 8 TL üzerindeydi. hala dolar çıktı şöyle böyle diyorsunuz.
piyasa bankaların temerrüte düşeceğini fiyatlıyor. CDS 513 oldu eldeki eurobond'lar değer kaybediyor. dolar artışına rağmen değer kaybediyor.
en kötü senaryo eldeki eurobondların tahsil edilememesi. bankaların temerrüte düşmesi.
böyle bir şey olabileceğine ihtimal vermiyorum ama piyasa sürekli bankaları satıyor.
Sn serkan ben eurobondları biliyorum.Misal cuma eurobondlar ortalama yüzde 8 kaybetti,dolar yüzde 17 arttı,nette yüzde 7 ila 9 falan kar olmalı.O kar yok.Demek ki dolara karşı alınan pozisyon yemiş parayı.Temettü işine gelince bu yıl komik o iş.Dolar bazında yüzde 50 zarar eden paramız kar etmediği paradan bir de sermayeden yiyerek temettü verse ne olacak vermese ne olacak.O değil de serhat gürleyeni göreniniz var mı.Görürseniz bana yollarmısınız bişi dicem ben ona, iki dakka görmem lazım acilen))))))))
Yer İmleri