Sayfa 465/992 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Dolar 7.27 leri görürken vadeliyi ısrarla çıkartmıyorlardı... Marj 2 kuruşa kadar inmişti... Herhalde haberin geleceğini biliyorlardı.. Şimdide dolar vadeli 7-8 kuruş yukarıda

2.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Valla bravo 7,11 yaptılar doları.
    Millet 7 li rakkamlara alışsın DİE vermişlerdir.
    7 olsada alsak
    Hamdım Piştim Yandım

3. Cool

(Yeinleme) Türk bankalarına döviz işlemleri kaynaklı TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türk bankalarına döviz işlemleri kaynaklı TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildiğini bildirdi.

BDDK'dan yapılan yazılı açıklamada, kurumun tasarruf sahiplerinin haklarını ve bankaların düzenli ve emin bir şekilde çalışmasını tehlikeye sokabilecek ve ekonomide önemli zararlar doğurabilecek her türlü işlem ve uygulamaları önlemek, kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere gerekli karar ve tedbirleri almak ve uygulamakla yükümlü ve yetkili olduğu belirtildi.

İşte bunlar Türkiye İMF den borç alsın diye kıvrım kıvrım kıvranıyorlar.Düşmanca duygularla kuduruyorlar.Kim Türkiyenin İMF ye borçlanmasını istiyorsa bu ülkenin ve insanlarının düşmanıdır vatan hainidir.İMF ye borçlandırcaklar kukla yapacaklar.Tuvalete bile giderken İMF den izin alacaksınız.

Dolar 10 tl olacakmış cehennemin dibine gitsin.Merkez bankasının asla yapmayacağı tek şey SAKINNNNNNNNNNN FAİZLERİ artırma.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

BDDK’nın yurtdışında kurulu BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarına yönelik, “Yurtdışında kurulu bu bankalar ile bir bacağı TL olan döviz işlemi yapılmayacak" açıklaması sonrasında dolar 7,15 TL’ye indi.
    Devlet bunları iyi takip ediyor.....Türkiye eski pasif Türkiye değil....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

trol hesap pek olmazdı viop topiginde, enteresan..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Dolar 7.27 leri görürken vadeliyi ısrarla çıkartmıyorlardı... Marj 2 kuruşa kadar inmişti... Herhalde haberin geleceğini biliyorlardı.. Şimdide dolar vadeli 7-8 kuruş yukarıda
    dolar vadeli'nin Pala'sının kim olduğunu tahmin ediyorsunuzdur herhalde.
    Jöleli çokomel yapmışlar.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    BDDK’nın yurtdışında kurulu BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarına yönelik, “Yurtdışında kurulu bu bankalar ile bir bacağı TL olan döviz işlemi yapılmayacak" açıklaması sonrasında dolar 7,15 TL’ye indi.
    Devlet bunları iyi takip ediyor.....Türkiye eski pasif Türkiye değil....
    artık buzdolabimız ve ambulansımız var haklı adam

devlet eskiden de devletti , sen neyin pasifi eziğinden bahsediyorsun ? birilerini övecem ayağına ülkeyi güçsüz gösterme çabasına girme. git tokat kahvesinde anlat bu hikayeyi eyyy eskiden dolap yoktu diye.

8. Bademspor her zaman üter
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 465/992 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •