Dolar 7.27 leri görürken vadeliyi ısrarla çıkartmıyorlardı... Marj 2 kuruşa kadar inmişti... Herhalde haberin geleceğini biliyorlardı.. Şimdide dolar vadeli 7-8 kuruş yukarıda
Dolar 7.27 leri görürken vadeliyi ısrarla çıkartmıyorlardı... Marj 2 kuruşa kadar inmişti... Herhalde haberin geleceğini biliyorlardı.. Şimdide dolar vadeli 7-8 kuruş yukarıda
(Yeinleme) Türk bankalarına döviz işlemleri kaynaklı TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Türk bankalarına döviz işlemleri kaynaklı TL yükümlülüklerini vadesinde yerine getirmeyen BNP Paribas SA, Citibank NA, UBS AG'ye işlem yasağı getirildiğini bildirdi.
BDDK'dan yapılan yazılı açıklamada, kurumun tasarruf sahiplerinin haklarını ve bankaların düzenli ve emin bir şekilde çalışmasını tehlikeye sokabilecek ve ekonomide önemli zararlar doğurabilecek her türlü işlem ve uygulamaları önlemek, kredi sisteminin etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak üzere gerekli karar ve tedbirleri almak ve uygulamakla yükümlü ve yetkili olduğu belirtildi.
İşte bunlar Türkiye İMF den borç alsın diye kıvrım kıvrım kıvranıyorlar.Düşmanca duygularla kuduruyorlar.Kim Türkiyenin İMF ye borçlanmasını istiyorsa bu ülkenin ve insanlarının düşmanıdır vatan hainidir.İMF ye borçlandırcaklar kukla yapacaklar.Tuvalete bile giderken İMF den izin alacaksınız.
Dolar 10 tl olacakmış cehennemin dibine gitsin.Merkez bankasının asla yapmayacağı tek şey SAKINNNNNNNNNNN FAİZLERİ artırma.
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
BDDK’nın yurtdışında kurulu BNP Paribas, Citibank ve UBS bankalarına yönelik, “Yurtdışında kurulu bu bankalar ile bir bacağı TL olan döviz işlemi yapılmayacak" açıklaması sonrasında dolar 7,15 TL’ye indi.
Devlet bunları iyi takip ediyor.....Türkiye eski pasif Türkiye değil....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
trol hesap pek olmazdı viop topiginde, enteresan..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Bademspor her zaman üter
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri