Sayfa 465/579 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Alıntı Originally Posted by Perse Yazıyı Oku
    Bimeks geçince eski günler aklıma geldi. Vedat Akgiray namı diyar vedat hoca spk başkanı olunca hisselerini kardeşinin üstüne geçirdi. Bimeks bilanço da iyi bir makyajla güzel bir fiyattan borsaya girişi sağlandı. Bir daha o fiyatı goremedi. Tamamen kuruluş ve hissedarları soymak üzeri yapılmış ve üniversiteler de ders olacak bir soygun yöntemi hemde siyasi iradenin katkılarıyla yapılmış soygun
    Kac tane var boyle. Adamin niyetini anlamak gerekiyor.

Genpower Jenerator. Adamlar Turkiye'deki sirketler arasinda ilk 500'e bile girmisti. Herif kagit uzerinde jeneratoru bayisinie satiyor. Bayisi da o Jeneratorleri teminat gostererek kredi aliyor, vs. Bayisi da kendisinin. Bankalarin faktoring firmalarini yarim milyar lira vurdular. Sonra da ustune kaymak olarak borsadaki yatirimciyi 50 milyon lira vurdular.

ABD'de de degisik degil. Cinli sirketler bir ara oldukca fazla vardi ABD borsalarinda. Millet 200 milyar dolar kaptirmis onlara. Adam bir tane barakayi enerji sirketi olarak sokuyor bosaya. PWC / Deloitte, vs de 300 milyon dolar, 500 milyon dolar deger biciyor.

Cunku Cindeki PWC franchise. Merkez ile alakasi yok.

boşverin şimdi çini mini bizim dava ne olur yeni savcı kıyak yaparmı sizce benim şahsi düşüncem şu yönde davayı düşürmeyeçek göstermelik 50 100m usd aradı bir ceza verip defteri kapayacak ne şiş yanacak ne kebap hem abd yarısıda bakın ceza verdik diyecek sonra cezayı düşmesini isteriz 8 ile 15 milyon usd ile işi kaparız

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

şişeciler yeni bölünme yönetmeliği çıkmış.

spk şişemizi kırmış
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. Libya Merkez Bankası Başkanı Sıddık el-Kebir muhtemelen bugün Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirmiş.

Maliye Bakanı Albayrak ve Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal ile görüşmeler gerçekleştirmiş.

Bayagi kapsamli bir calisma olmus, sagol. Adamlar kimin asiyla ilgili calisma yaptigini bile cikarmislar.

Alıntı Originally Posted by 66Trader66 Yazıyı Oku
    boşverin şimdi çini mini bizim dava ne olur yeni savcı kıyak yaparmı sizce benim şahsi düşüncem şu yönde davayı düşürmeyeçek göstermelik 50 100m usd aradı bir ceza verip defteri kapayacak ne şiş yanacak ne kebap hem abd yarısıda bakın ceza verdik diyecek sonra cezayı düşmesini isteriz 8 ile 15 milyon usd ile işi kaparız
    Davanin dusme ihtimali yok. Yargiya dustu, o olay bitti. Uzlasilacak herhalde bir yerde artik. 100 milyon dolar da cikmaz. ABD tarihindeki en buyuk kara para aklama davasi diye geciyor.

Sayfa 465/579 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •