Originally Posted by ConSenSus SenSor Ne güzel ya kimseler kaldıramıyo Viop30 tahtamızı.. Yoksa dipten +8,400 alan grup mu mesul artık.. Mukasa el atarlarsa belirginleşir.. Hmm +makas demek..
Originally Posted by Dolares 1263 short 1268 şort 20% oldu
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Originally Posted by ariston Bütçe açığı devam edecekmiş ya faizler çok yükselecek ya da muhtemelen dolar altın borçlanılacak diye tahmin ediyorum. bistti olumlu etkilemezmi iki şekildede
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
gamayı yedim pala dolar bozup endeksi mi alıyor nedir
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Originally Posted by metin68 gamayı yedim pala dolar bozup endeksi mi alıyor nedir Dün vicente baskan elim ağırdır dolların kafasına vurdum dediydi. beton saban gibi adam
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by KOÇ Paşinyan merkele ağlamış.Türkleri durdurun diye karısının lafını dinlerse olacağı odur. hatunu elde tüfek orda burda poz veriyordu. karışına uydu salladı 2 bomba boku yedi
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by *Bozkurt Dün vicente baskan elim ağırdır dolların kafasına vurdum dediydi. beton saban gibi adam hıımmmm o halde vicente pala oluyor bu durumda
127X,xx mı'hnatıssal bölge ya zaten..
Forum Rules
Yer İmleri