Sayfa 465/602 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by Mr.Seko Yazıyı Oku
    Esma Hanim, Celik hocam, Mebes Hocam bist’in üçlü tepe formasyonu yapmasi olasi mi? Zaten gundemimizde bu son olaylardan sonra cok musait. Beklenen duzetme gelebilir mi? Stoplu gitmeli miyiz? Degerli yorumlarinizi rica ederim.

Iyi gunler
    Haftalık grafikte MACD sata geçmiş. Bir elmas formasyonu gözüküyor. 1505 yükselen kanal desteği kırılırsa (ki GAP lı açabilir ve kırma ihtimali yüksek görüyorum ve satış fırsatı pek doğmaz )bir önceki destekleri takip etmek gerekiyor. 1443 ve 1431 .YTD.

2. Erken secim oldu iktidar degisti yabancilar borsayi costurdu diyelim sonra o iktidarida begenmezlerse yine mi erken secim yapalim adamlarin suyuna gidersen verdigi kadar yasarsin suyuna gitmezsen bitirmek icin tehdit ederler yetti artik 200 senedir ayni muhabbet

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Başka bir konuya değinelim malum endeks düşerken hisselerde düşecektir. Düşüşlerini alım fırsatı gördüğümüz hisseleri yazsak nakiti olanlar belki faydalanan olur. Örneğin birkaçı yazayım.
    SISE/ALGYO /ALKİM /CEMTS / ARCLK /ISMEN/KOZAL / OZKGY /DEVA /CİMSA /ARDYZ /KLMSN /VESTL vb.daha yazılacak çok hisse var. YTD .
    Bu hisseleri çoğaltmak gerekirse başka hangi şirketleri eklesek? Fikri olan yokmu?

tabandan en hızlı çıkan hisseler hangileri?
    tavsan hisselerin tam zamanı,pazartesi,,kaplumbağa hisselerinden uzak durmak lazım.(derinliği yüksek-sığ hisseler)
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. pd/dd : 1,5 max olan sanayi şirketleri olabilir.su an borsada bulunan 400 şirketten %80 i çöptür...pd/dd >3 olan her sirket bence pahalıdır spekulatiftir.cok can yakmaya adaydır...ytd

6. Siyasete bu forumda cok bulasmak istemiyorum ama paketler, reformlar hangi birimizi heyecanlandiriyor ki? 20 senedir ayni hukumet, ne istedilerse yapiyorlar kim engel oldu, baskanlik sistemi gelsin hersey yoluna girecek dendi?? Bicak kemige dayandi, evde tencere kaynamaz hale geldi, yoksula yapilan yardimlarin bile onune gecilmek isteniyor ki bu hukumet cok iyi biliyor makarna ve komurle geldiler basa. Unutmayin hukumetler gecicidir, onemli olan Devlettir. Turkiye Cumhuriyeti ve bizler icin hayirlisi olsun artik. Bizim gibi sesini cikaran insanlar hep ayristirildi vatan haini, bolucu ,capulcu vs oldu. Ya bizdensin ya hicsin modundan cikip, daha butunlestirici ve kucaklayici bir yonetim tarzi olmali. Insanlara surekli kandirildik ben yaptim oldu bitti yerine, seffaf, adil, hak ve hukugun oldugu, demokrasinin hakim oldugu hesapverebilen bir sistem getirilmeli.

Saygilar

7.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    Erken secim oldu iktidar degisti yabancilar borsayi costurdu diyelim sonra o iktidarida begenmezlerse yine mi erken secim yapalim adamlarin suyuna gidersen verdigi kadar yasarsin suyuna gitmezsen bitirmek icin tehdit ederler yetti artik 200 senedir ayni muhabbet
    Dünyanın en verimli topraklarında tarımı hayvancılığı bitirirsen üretime yönelmeyip her şeyi dışarıdan ithal edersen bütün parayı betona taşa yatırıp 3-5 yandaş müteaahite çalışırsan MB rezervini eritirsen evet suyuna gittiğin adamların verdiği kadar yaşarsın yabancı sermaye gelsin diye beklersin ki gelse ülke onlar için cennet burada kazandıklarını hiç bir yerde kazanamazlar ama adamlar gelmiyor neden gelmedikleri de çok net.Selamlar...

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Dünyanın en verimli topraklarında tarımı hayvancılığı bitirirsen üretime yönelmeyip her şeyi dışarıdan ithal edersen bütün parayı betona taşa yatırıp 3-5 yandaş müteaahite çalışırsan MB rezervini eritirsen evet suyuna gittiğin adamların verdiği kadar yaşarsın yabancı sermaye gelsin diye beklersin ki gelse ülke onlar için cennet burada kazandıklarını hiç bir yerde kazanamazlar ama adamlar gelmiyor neden gelmedikleri de çok net.Selamlar...
    farkindaysan son 20 sene demedim 200 sene dedim hadi son 20 sene dediklerin oldu diyelim bu ulkenin buyuk bir cogunlugununun babasi anasi dedeleri karin tokluguna yasayip ölduler öluyorlar biz mi baska ulkede buyudukte haberimiz olmadi cocuklugumuz gencligimiz yokluk icinde gecti

Sayfa 465/602 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •