Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Yapı Kredinin fonu hariç (%315) bütün Eurobond fonları 5 yıllık süreçte dolardan daha yüksek getiri sağlamış (dolar %320).
    Yalnız % 10 kar stopajı düşülmeli. Düşürerek mi hesapladınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Tum karda oldugum fonlara satis verdim bugun. Biraz kenarda durup , bekleyecegim. Enflasyon canavari parayi yiyor ama para kaybetmekten iyidir diye dusunuyorum. Elimde zararda oldugum icin yzg , otj , fjb gibi fonlar kaldi.

Tge , ijt , ijc , ikp , aoy , old , tpc , ipb , gzm , odd tum fonlara satis verdim. Piyasalar cok daraldi yine , kazanctanda olsa para kaybetme ihtimalim cok yukseldi. Para kazanabilme ihtimalimi %30 , %40 civari goruyorum. Daha fazla risk almak istemedim.

Bir yandan fed daraltiyor, bir yandan bizim yeni enstrumanlar cikacak soylentileri. Yatirim yapmayi cok zorlastiriyor.

Tabi yatirim tavsiyesi olarak dikkate alinmasin. Gelecegi kimse bilemez. Bol kazanclar , saygilar.

3.  Alıntı Originally Posted by pirei Yazıyı Oku
    Yalnız % 10 kar stopajı düşülmeli. Düşürerek mi hesapladınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tefaş'taki yüzdelerden aldım. Onlar nasıl hesaplıyor acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Tefaş'taki yüzdelerden aldım. Onlar nasıl hesaplıyor acaba?
    Orada görülen getiriden %10 düşeceksiniz.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Orada görülen getiriden %10 düşeceksiniz.
    Oradada mı? Yani bu fon işi, tam bir illüzyon aslında

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tum karda oldugum fonlara satis verdim bugun. Biraz kenarda durup , bekleyecegim. Enflasyon canavari parayi yiyor ama para kaybetmekten iyidir diye dusunuyorum. Elimde zararda oldugum icin yzg , otj , fjb gibi fonlar kaldi.

Tge , ijt , ijc , ikp , aoy , old , tpc , ipb , gzm , odd tum fonlara satis verdim. Piyasalar cok daraldi yine , kazanctanda olsa para kaybetme ihtimalim cok yukseldi. Para kazanabilme ihtimalimi %30 , %40 civari goruyorum. Daha fazla risk almak istemedim.

Bir yandan fed daraltiyor, bir yandan bizim yeni enstrumanlar cikacak soylentileri. Yatirim yapmayi cok zorlastiriyor.

Tabi yatirim tavsiyesi olarak dikkate alinmasin. Gelecegi kimse bilemez. Bol kazanclar , saygilar.
    %10 düşüldükten sonra kıyasladığınızda karlar tatmin edici mi?

7.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    %10 düşüldükten sonra kıyasladığınızda karlar tatmin edici mi?
    Ijt ve tge cok iyi. Gzm , odd , ipb fena degil. Temiz enerji ve yari iletken sektorunden ise kucuk bir kazancla ayriliyorum. Ijt belki satmayabilirdim ama kazanci cebe almak cazip geldi. Tge de ise cin parasal genisleme yapti , bugun faizleri dusurdu. Bu olay tge icin doping oldu bugun ama dunyada resesyon ve stagflasyon soylentileri iyice artti.

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Tum karda oldugum fonlara satis verdim bugun. Biraz kenarda durup , bekleyecegim. Enflasyon canavari parayi yiyor ama para kaybetmekten iyidir diye dusunuyorum. Elimde zararda oldugum icin yzg , otj , fjb gibi fonlar kaldi.

Bu ortamda yapılacak en doğru hareket herhalde, ben de aynı şekilde düşünüyorum onun için en ufak çıkışlarda kademeli olarak satmaya başladım, tabi benim elimdekilerin çoğu zararda veya aylardır yerinde sayıyor.
    Bir yandan da boşa çıkan parayla zararda olanlara ekleme mi yapayım yoksa zararı arttırır mıyım onu düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum.

Sayfa 465/1002 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •