Ak yatırım perşembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarı hisse sattı bildiğim kadarı ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotları sonrası kim baskılayacak hisseyi merak ediyorum.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım perşembe cuma ve bu gün dahil 1.3 milyon lat civarı hisse sattı bildiğim kadarı ile hissesi bitti veya bitmek üzere lotları sonrası kim baskılayacak hisseyi merak ediyorum.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ak yatırımın satışı emeklilik fonlarından çıkıyor daha 4 milyon var
Ak yatırımdaki bu malın bitmesi için biraz daha hızlı ve iştahlı mal almaları gerekir.
Bilanço beklentisi Haberi henüz yayılmadı, bir başlarsa zaten tutulmaz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ak yatırım gecen ayın 20 sinde 5.80 üzeri hedef verirken 4 gündür hisse satıyor kime kızdıysa bukadar. Elbet bitecektir lotları.
Sanırım ak yatırımdan satan kişi , geçen koy satışı yapıldığında 3.80 maliyetle alan satıyor. Çünkü adamlar 3.80 el maliyetlendi, buralardan satsa 20 kademe kar , Allah bereket versin[emoji85]
3.80 yabancı hisseyi kapışırken 20 kademe için satması garip geldi hadi düşürüp alacak desek 4 gündür hisseyi 4 üstü tutuyorlar. Garip bir durum belli olur birkaç güne.
Şöyle birşeyde var, 3.80 maliyet ile bildiğim kadarıyla 61 veya 81 bölündü. Yani muhtemelen aralarında 1m alanda , 2m, 3m alanda var. Zaten karda olan malı yapıştırıyor. Ve alıcılar yine yabancı, kağıdı topluyorlar. Güzel tarafıda şu; tahta ogünden bu yana kaç milyon koy satış yedi buralarda tahtayı tuttular. Bilonçoyu bekleyen yabancı burada bu kağıdı tutmaz. Geçen sefer gelecek karı fiyatladıklarında kağıt 4.75 lere gitmişti. Bu bilançoda muhtemelen oraları kıracaktır diye ümid ediyoruz.
Yazdıklarım ytd.
Bilgilerinize
Saygılarımla
Yer İmleri