-
-
2018 / 1.Çeyrekteki mali displin ve karlılık 2018 / 2.Dönemde de devam ederse inşallah senette sert bir düzeltme gelecektir. Bu arada Murat ÜLKER Allah seni ve aileni bildiği gibi yapsın.
-
yıllar önce 32 liraya sattığım BİZİM'in (bölünmeyi hesaplarsak 22 lira) 5 li fiyatlara düştüğünü görünce artık daha fazla dayanamadım ve dün 5.38 den tamamını kaybetmeyi kabul ettiğim para ile aldım. Ne yapayım çöp fiyatına bakkal da olsa sonuçta bir marketcik aldım. Bizim borsamız zordur ve şöyle tarif edilir. ''önce bir welcome party ile karşılıyorlar, haftalarca aylarca yıllarca temiz bir dayak,
sonra halen yaşıyorsan ucundan koparıyorsun.'' inşalllah bizimde yaşayan ky çoktur.
Herkese bol şanslar. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
-
hayırdır inşallah var bi hareket ama bakalım ..
-
hicc umutlanmıyorum,ne zaman umutlansam elime verdiler...(hisseyi)
-
BIZIM.jpg
göstergeler artık yer kalmadı dıyor asagıda.. belli olmaz tabi bunların işi ama bilançoya 40 gün var.. bakalım 40 günde maliyetimize gelirse ne ala ..
-
https://ibb.co/mStWvT
bu da haftalık .. bakalım kırmızı cızgıya dogru bır hareket baslatırsa bılancoya kadar , o vakıt bılanco ıyı gelecek dıyebılırız..
-
maliyet dusureyim diyorum elim titriyor yemin ederimm....nasıl bir psikoji yarattıysa yıllardır...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri