Sayfa 466/948 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    erciyas ta dümenin başında bundan eminim

2. tukaşla ilgili bir arkadaş bişey yazmıştı forumda iki kez taradım bulamadım kimdi o arkadaş acaba?(kusura bakmayın)

3. Yönetim kurulunun basinda kamil emre erciyas oldugu yerde bu sirketi batirdi dedirtmez kimseye. Zaten sirket erciyas in birleşememe bir durum olamaz bence.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    tukaşla ilgili bir arkadaş bişey yazmıştı forumda iki kez taradım bulamadım kimdi o arkadaş acaba?(kusura bakmayın)
    ben sadece tukaşı kaçırmamak için oraya geçeceğimi yazmıştım. (özbalın yarı hissesini satarak) bunu mu kastettin.

5. yani o hissede hareket bekliyorum demişti sabah bir arkadaş.bende üçte bir oranında var diye bilgi paylaşmak için sormuştum.

6. Spk garanti yatırımın değerlemesini kabul etmemiş olabilir veya başka aracı kurumun değerlenmesiyle karşılaştırmak istemiş olabilir. Çünkü dün tabana basan garanti yatırım.son takaslarda garanti baya mallardı.şirketle anlaşmazlık veya uyumsuzluk sonucu basmış olabilir veya devir teslim de olabilir.tabi korku salmak için de olabilir takasları iyi takip etmek lazım.şu aşamada sağlıklı bilgi zor.beklemekten başka çare yok.erciyasın bilançosu gelsin,erciyas bu karlılığı devam ettirdiği sürece su akar yolunu bulur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Senaryo üretip durmayın, Yakında bunun ipini çözerler gittiği yere kadar gider!
    YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Senaryo üretip durmayın, Yakında bunun ipini çözerler gittiği yere kadar gider!
    YTD
    hangi manada yani?

Sayfa 466/948 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •