Sabah yazdığım tahmin gerçekleşiyor.
Yüksek açıp milletin gazını aldılar. Psikolojik bekleme süresi sonrası 2 kuruş dovizde artışla ortamı gerdiler. S&P düşmeye başlayıncada operasyona tekrar başladılar.
Para kullanmadılar, psikolojik taktikle ilerlediler. Bu kadar rahat işi bitirebilmelerinin sebebi karşılarında güç yoktu. Yabancıda dün-bugün ortada görünmedi, ortalık boştu. Ortamı PY lerin doldurması gerekirdi, görevleri bu.
Ortalığın boş olmasının tek sebebi olabilir oda operasyonu yapanlar piyasa yapıcı(PY) bankalar. Polis diye maaş verdiğimiz adamlar seni soyuyorlar. aaaa TRnin genel hali böyle zaten yaw, kızacak bişey yok, tamam daaalın.
Bugünki taktik tam profesyonelceydi, tebrik ederim. Sabırla S&P nin dönmesini beklediler. Dovizlede ortamı gerdikçe gerdiler. En azından ben gerildim.Genel halimde böyle ya.
Bugünde operasyona devam ediyorlar. İşi bitiremezlerse yarında.
Bakalım faydalanabilecekmiyim. Anormal ortamda işlem yapmayı beceremiyorum. Benim kafa düz mantıkla çalışıyor. İşin içinde mantık yoksa beyin kapanıyor. Direk ağlama faslına geçiyorum gibi görünüyor.(bakın burada efsaneliğimi konuşturdum. Kendimi dışarıdan 3. şahıs gibi anlattım. Bunu ancak nirvanaya ermiş bir dağ keçisi BİLİNÇLİ yapabilir. Benim içinse nefes almak gibi doğal hale geldi. Aşmışım yaw. Bidaha kasap vitrininde yüzülmüş keçi gördüğünüzde daha anlamlı bakın. Mal gibi bakmayın darılırım.)
Çok fırın ekmek yemem lazım çoook.
Nereye kadar iner bilmiyorum. Operasyonu yapanlarda bilemez. Yeteri kadar işleri hallolduğunda döndürecekler.
2 gündür her söylediğim çıkmasına rağmen, tamamen hayal ürünüde olabilir. Piyasa şartlarına uygun durumdur. Kısa vadede beni takmayın.
Gözüm üstünüzde PY ler. Öttürecem sizi. Bülbül.
Yer İmleri