Sayfa 466/1030 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Aslında tüm bunlar enflasyonla dolayısıyla faizlerle ilgili (laf kalabalığı değil yani...)
    Arkadaş da öyle yazınca cevap verme gereği duydum...
    Ama gene de siz bilirsiniz
    Madem bu yönde bir talebiniz var,sayfanın insacamı bozuluyor diyorsanız;
    Bu tür konulara daha az girerim bundan sonra...

saygılar/başarılar
    Evet lütfen..
    Sen ve senin gibi herşeyi bildiğini iddia edip de nette paylaşım yapınca bilip bilmeden , google gençliği feci cahil yetişiyor..
    Her okuduğunu doğru sanan bir nesil var çünkü..

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dustu dustu diyenlere soruyorum su tablonun gecen haftakinden fazlasi var eksigi yok. Dusen ne onu anlamadim. Tam teyit edemedim ama teb bugun artisa gitmis ON i 24.25 yapmis. Burgan gunlukte 26.5 a cikmis. Dusus nerde onu anlamiyorum. Biri bana dususu somut gosterebilirmi. Sube adiyla birlikte
    QNB özel bankacılık gecen hafta bir miktar %26,75 bugun 25,10

Gevşeme olduğunu söyledi

3. Eylülün 9 da Ykb.a %21.75.ten 32 günlük bağlamıştım.Anlaşılan oki vade dolunca ben 28. leri 29 ları göremiyecem. 24 ile 26 civarında bağlıyacağız gibi. öyle görünüyor malesef.

aktif

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Aktifbank işlem limitleri bölümüne bakarsanız ; bir müşteri limiti bir de banka üst limiti haneleri vardır. banka üst limiti 100 bin tl. dir. Çoğu bankada aynı yönde. Aktifle çalışanlar genelde eft sıkıntısı yaşamaz. Müşteri temsilcinizin cep telefonuna , banka şb. md. lüğüne hitaben resmi eft talep dilekçesi yazıp, imzalayarak resmini watsap la atıyorsunuz. 10 dk. da limitsiz tüm parayı istediğiniz yere ücretsiz eft yapıyorsunuz.
    Teşekkürler, müşteri temsilcisi ve cep telefonu yoksa ne yapıyoruz? Ben kuryeyle hesap açtırmıştım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Aslında tüm bunlar enflasyonla dolayısıyla faizlerle ilgili (laf kalabalığı değil yani...)
    Arkadaş da öyle yazınca cevap verme gereği duydum...
    Ama gene de siz bilirsiniz
    Madem bu yönde bir talebiniz var,sayfanın insacamı bozuluyor diyorsanız;
    Bu tür konulara daha az girerim bundan sonra...

saygılar/başarılar
    bu foruma daha çok üstadların yazdıklarını okumak için giriyorum. anlayacağınız faydam yok ama zararımda yok. forumun seviyeside yüksek lisans hocalarına ders verir mahiyetteydi. Ama son faiz artışı ile ilgili ilgisiz herkes foruma dadandı. seviye nasıl mevduat hesabı açarım, kargocu geldi mi seviyesine düştü. sayenizde üstadları göremez olduk veya yazıları laf salatasında kaybolup gitti. bende hem sizden hemde webster rumuzlu şahsiyetten hemde ilsiz ve bilgisiz arkadaşlardan yeni bir başlık açarak orda yazmanızı özür dileyerek talep edeceğim. lütfen forumu rahat bırakın..

6. İcbc Hoşgeldin Miktar 100K %27 Oran 32 Gün Baglandi.

Şekerbankta kirik vade yapan varmi 39.40.41 gun gibi.

8. mevduat stopaj indiriminin son günü ne zaman beyler?

Sayfa 466/1030 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •