Görüşüne önem verdiğim bir analist, aksen in en yüksek favök getirisi elde ettiği gana'daki santral için yeni sözleşmenin şirkete eski favök katkısını yapamayacağını söylüyor. Bu konuda siz ortaklar ne düşünüyorsunuz?
Görüşüne önem verdiğim bir analist, aksen in en yüksek favök getirisi elde ettiği gana'daki santral için yeni sözleşmenin şirkete eski favök katkısını yapamayacağını söylüyor. Bu konuda siz ortaklar ne düşünüyorsunuz?
Sadece ganadan gelen favok ne kadardi dolar bazinda kaybimiz ne kadar olacak kabaca bir hesaplayalim yinede.
Pek gerek yok aslında. Gana'nın bitmesine 3 yıl var ve Kongo ile Mali bu sene ekstra oldu ve Gana ile yeni anlasmada olabilecek kaybı telafi edecektir. Ek olarak unutmayalım ki bizim Gana'ya değil Gana'nın bize ihtiyacı var. YTD. Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Pardon 2*
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Adamın ahmağı malını gereksiz övermiş, daha ahmağı da başkasının malını yalan yere yerip kendi malını övermiş"
Ben yeni anlasma fiyatlari hemen uygulanmaya baslanir diye dusunmustum. 2 yil sonra girecekse devreye o zamana kadar onemsiz hale gelir zaten surekli yeni yatirim yapiyor sirket.
Yatirim tavsiyesi degildir.
ganada dönüşüm yapıyoruz dedi şirket, onlardan aldığım bilgiye göre eğer bu dönüşümü tam yaparlarsa gana hükümetine maliyeti yüzde 50 düşer dediler. 22 türbinin 7 sini biz dönüştürdük eğer isterlerse 15 türbinide onlar değiştirecek, maliyet azalacağı için ben de en fazla yüzde 25 indirim bekliyorum, tabii bu olursa muhtemelen ganada başka santralleri de konuşacağız... cemil bey yıllık 1000 mw yeni santral düşünüyorsa eğer, belki sürpriz bir yerlerden santral haberi gelir, çünkü şubatta özbekistan bitiyor bize yeni umutlar lazım![]()
Yer İmleri